Winsol wave

Winsol op het Archi Top Event

Welkom op onze pagina speciaal voor jou.

Naar aanleiding van het Archi Top Event 2016 in Antwerpen heten we je van harte welkom op onze website.

Uw partner bij uitstek

Winsol is de partner bij uitstek voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouwprojecten. Wij bezitten de nodige kennis, van de productie tot en met de plaatsing.

Wij denken samen met je mee, verstrekken technisch-commercieel advies, brengen creatieve oplossingen aan en respecteren deadlines en afspraken.

De bouwwereld evolueert enorm snel. Daarom is het niet evident om op de hoogte te blijven van elke nieuwe ontwikkeling. Winsol wil je daarbij helpen met raad en daad. We voldoen niet alleen aan de meest strenge normen, maar we denken ook aan de toekomst. Wij zijn alvast helemaal klaar voor 2020.

De expertise van Winsol

Je kan bij ons terugvallen op professionele vakmensen met een uitgesproken knowhow binnen een specifiek vakgebied. Zo beschikt Winsol over 140 jaar expertise in PVC en aluminium schrijnwerk met bijpassende deuren en garagepoorten. Daarnaast zijn wij ook de uitvinder van de rolluiken. We bieden je extra isolatie mogelijkheden met onze screens maar er zijn ook luifels en terrasoverkappingen beschikbaar. Winsol heeft een eigen lijn van binnendecoratie en een zeer ruime collectie aan balustrades

Kortom Winsol heeft  een breed gamma aan producten en service om jou en je klanten te helpen.

1 contactpersoon en een online tools voor jouw projecten

Van in de beginfase van een bouwproject kan je rekenen op onze ondersteuning.
Wij nemen heel wat tijdrovende activiteiten uit je handen, zodat jij je beter kan focussen op het ontwerpen en opvolgen van het project.

Je krijgt één contactpersoon toegewezen speciaal voor jou! Onze vakman staat steeds voor je klaar bij vragen of wanneer je hulp wenst in een bepaald dossier.

Onze gepersonaliseerde website help je snel vooruit met: downloaden van bestelbonnen, bestekteksten, technische documentatie, ATG certificatie… Je ontvangt hiervoor een persoonlijke login en paswoord zodat je kan beginnen downloaden.


Winsol berekent je projecten op maat

Winsol helpt je ook in de berekeningen en bestekken van je project, want we zijn niet voor niets de specialist in maatwerk. Maar we gaan graag nog een stapje verder en helpen je ook bij het berekenen van de U-waarde in het ontwerp. We hebben de nodige tools ter beschikking zodat jij je klant kan informeren en adviseren om voor de beste partner op de markt, Winsol, te kiezen.

Kortom, een uitgebreid gamma met de juiste producten voor je klant, voor een lagere energie factuur door optimale isolatie van het schrijnwerk en zonwering.

Enkele eigenschappen van onze producten

C+70 - PVC

  • Maximale lichtinval door de smalle profielen
  • Nieuw uitgebreid kleurengamma
  • Isolatie ten top – thermisch/akoestisch/ water/lucht


Enera+ PVC

  • Het beste thermische raam, uniek op de markt
  • Geschikt voor passief woningen
  • Triple beglazing mogelijk


Alura+ - Aluminium

  • Slank en strak aluminium design
  • Scharnieren, krukken in dezelfde raamkleur
  • Verdekt liggende beslag zonder meerprijs

Maar surf gerust nog even verder op onze website voor meer informatie over onze andere producten, of vul het contactformulier in. Dan zenden we je persoonlijke, vrijblijvende informatie over onze producten en houden we je op de hoogte van onze inovaties.

Recent nieuws

Winsol zoekt nieuwe partners

Winsol NV is een industriële fabrikant die een onafgebroken ontwikkeling en verbetering van zijn producten en diensten nastreeft. Innovatie is een van onze strategische pijlers alsook het permanente streven naar kwaliteit.

Momenteel is Winsol op zoek naar partners in verschillende regio's!

Lees meer over Winsol zoekt nieuwe partners

Winsol in de pers!

Vandaag vind je een uitgebreid artikel over 140 jaar Winsol in Living, de extra bijlage van Het Laatste Nieuws en De Morgen!

Lees meer over Winsol in de pers!

140 jaar Winsol start met spetterend openingsweekend

2016 wordt een echt feestjaar voor Winsol, en dat hebben we alvast goed ingezet tijdens een memorabel feestweekend voor alle trouwe klanten, leveranciers en personeel.

Lees meer over 140 jaar Winsol start met spetterend openingsweekend
Terug naar het nieuwsoverzicht