Gratis infosessies

Gratis infosessies

Premies: zoek je niet suf, maar laat je gratis informeren!

Wegens het grote succes, slaan Winsol, Recticel en Daikin de handen opnieuw in elkaar om een reeks premiesessies te organiseren.

Deze gratis infosessies maken je wegwijs in het doolhof van premies en fiscale voordelen. Op deze gratis info-avonden licht een energie-adviseur van de Vlaamse Overheid je alle facetten rond premies toe. Naast de theorie rond het aanvragen van de premies, worden ook meteen enkele concrete rekenvoorbeelden uitgewerkt. Welk bedrag kan je werkelijk besparen en welke kredietvormen kunnen je hierbij helpen? Zo heb je na de sessie meteen alle info op zak om ook zelf aan de slag te gaan en centen te besparen. De voorbije jaren konden we meer dan 1000 geïnteresseerden ontvangen.

Het premielandschap wijzigt continu daarom worden deze sessies verder gezet. De infosessies worden meestal ook op grotere beurzen gevoerd zoals bv. Batibouw, Bis beurs, enz. Na de sessie kunnen de aanwezigen met hun persoonlijke vragen bij de partners of de energieconsulent terecht. Het premielandschap is in 2015 opnieuw gewijzigd. Dringend tijd dus voor extra info-avonden. Kon je er de voorbije sessies nog niet bij zijn maar ben je wel geïnteresseerd om meer te weten te komen over verbouwpremies? Hou dan zeker www.premiesessies.be in de gaten. Je vindt er alle nodige informatie omtrent deze gratis info-avonden terug en je kan je inschrijven op de wachtlijst.Zodra er nieuwe data gekend zijn, ben je meteen op de hoogte.
Schrijf je nu in want het aantal plaatsen is beperkt.

www.premiesessies.be