Winsol Steellook Zwart
Winsol Zwart Schrijnwerk
Winsol wave

Schrijnwerk: zwart is het nieuwe zwart

Tijdens recente beurzen zoals Habitat, Bouw & Reno, Polyclose en Batibouw werd meer en meer duidelijk dat diepzwart de huidige dominante trendkleur is bij Alu & PVC Schrijnwerk. Bovendien is de kleur perfect combineerbaar met zowel een moderne als landelijke bouwstijl.

Schrijnwerk: zwart is dominante trendkleur

Bij Winsol volgen we natuurlijk de trends op de voet. Bovendien spelen we snel in op de vragen van de markt en de consumenten. Zo werd bij het aluminium schrijnwerk vorig jaar al het gitzwarte RAL kleur 9005S opgenomen in de voordeel kleurcombinaties, zowel als uni- als bicolor.

Bij PVC-schrijnwerk werd het kleurengamma in 2016 reeds aangepast en aangevuld met de gekorrelde beklevingsfolie zwartbruin RAL 8022. En de cijfers liegen er niet om: deze gegranuleerde folie 8022 is nu al de absolute topper met een dubbel aandeel tov het vorige n°1 kleur : kwartsgrijs (RAL 7039).

Innovatie in functie van duurzaamheid
 

Voor het natlak RAL 9005 innoveerden we bovendien de formule. Dankzij de 'cool pigmenten' loopt de oppervlaktetemperatuur van het zwarte buitenvlak niet  hoog op. En dat komt dan weer de stabiliteit en de duurzaamheid van de schrijnwerkelementen ten goede. 

Zwart: stijlvol, strak en trendy

Dat zwarte profielen populair zijn hoeft niet te verwonderen. De kleur staat voor strakke elegantie, minimalisme en soberheid. Een contrast misschien voor de drukte van de maatschappij waarin we onszelf al eens voorbij durven lopen. Bovendien zorgt zwart voor het nodige contrast met andere gevel-elementen én is het bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Dankzij de kwaliteit van het schrijnwerk en de eigen lakkerij garandeert Winsol ook een absolute gelijkvormigheid van alle het schrijnwerk. Er zijn dus geen kleurafwijkingen op het schrijnwerk.

Privéwoning Tielt Zwart

Recent nieuws

pvc schuifraam C+70 MOOV en SolarFix screen op zonne-energie

Winsol lanceert een screen op zonne-energie en een nieuw schuifraamsysteem

Winsol start het jaar onmiddellijk sterk en lanceert SolarFix, een zipscreen met subtiel geïntegreerde zonnepanelen, en de MOOV, een innovatief schuifraamsysteem in pvc.

Ontdek de nieuwe producten
Uitnodiging River Cruise architecten

River Cruise: een evenement voor architecten, projectontwikkelaars en andere bouwbeslissers

Bent u architect of projectontwikkelaar? Geïnteresseerd om de nieuwigheden in uw sector te ontdekken? Dan nodigen we u graag uit voor de River Cruise tussen 12 en 16 november. Vraag uw gratis ticket hier aan!

Vraag hier uw gratis uitnodiging aan!
Winsol: alle zaken op een rijtje

Winsol: Alle Zaken op een Rijtje

Begin mei kon je tijdens het programma 'Alle Zaken op een Rijtje' een blik achter de schermen werpen bij Winsol. Heb je de uitzending gemist? Geen nood, je kunt de reportage hier opnieuw bekijken.

Bekijk hier de reportage!
Terug naar het nieuwsoverzicht