Winsol wave

3 Merkpijlers

Winsol biedt veilige, energiebewuste en comfortabele producten. Drie essentiële elementen die jou als consument helpen bij het bouwen van jouw ideale woning.

 

1. Veiligheid

Je project beveiligen is heel belangrijk. Daarom is het van belang om ongewenste personen buiten te houden. Ook ongevallen voorkomen, bescherming bieden tegen UV stralen en het garanderen van privacy spelen hierbij een grote rol.

2. Energiebewust

Winsol biedt ecologische oplossingen die tijdens de zomer de warmte buiten houdt en in de winter de warmte binnen houdt. Je project blijft hierdoor steeds zijn aangename temperatuur behouden en daarenboven blijft je budget in evenwicht.

Energiebewust denken is zeer vaak gekoppeld aan de energienormen die vanuit de overheid worden opgelegd. Vaak is dit een doolhof aan informatie. Winsol is 100% thuis in deze markt en kan jou helpen bij het optimaliseren van jouw huis zodat alle normen behaald worden. Zo ben je zeker dat jouw huis klaar is voor een energiezuinige toekomst.

3. Comfort

Je project dient een positief gevoel op te wekken. Zorg dus voor extra gezelligheid en voldoende warmte. Bij Winsol investeren we hierdoor veel middelen in op design. Dit zal zorgen voor extra gezelligheid. Kijk maar naar het design van Winsol producten zoals Squaro, Lumisol, Enera pvc ramen, enz. Of geniet van extra comfort dankzij automatisatie (home motion systeem). Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar doorheen ons aanbod kan je eenvoudigweg op basis van het energie-icoon alle producten ontdekken die in deze filosofie werden ontwikkeld.

Maar comfort gaat ook over een beperkt onderhoud, stille motoren, en zo veel andere elementen. Je kan onze comfort-oplossingen eenvoudig herkennen aan het comfort icoon.

Winsol denkt mee met de klant en vindt het daarom belangrijk dat ieder product een oplossing biedt op minimum één van de drie pijlers. Samen met je werken we aan een betere toekomst.