Winsol wave

100% Belgisch

Winsol machinepark

Onze jarenlange know-how gecombineerd met de 100% Belgische productie vind je terug in onze kwaliteitsvolle en duurzame producten. We zijn trots dat Winsol na 140 jaar nog steeds Belgisch  is.

We beschikken over een hoogtechnologisch machinepark waar we alle producten op maat fabriceren. Door zelf te produceren kunnen we ons focussen op precisie en afwerking wat ten goede komt voor de kwaliteit van je project.

Eigen plaatsing

Naast een eigen productie voorzien we bij Winsol ook een team van specialisten die instaan voor de plaatsing van de Winsol producten. Producten op maat vragen om een bepaalde deskundigheid en professionaliteit. Onze specialisten zijn daarom steeds gespecialiseerd in een bepaalde productcategorie.
Door deze dienst aan te bieden garanderen we een vlotte en snelle plaatsing van al onze producten. Vanaf de productie wordt hier rekening met gehouden zodanig dat zowel jij als ons eigen team vlot overweg kan met ons productengamma.

Kwaliteit

Van zonwering tot terrasoverkapping, van ramen en deuren tot garagepoorten, rolluiken, balustrades en raamdecoratie, ieder product wordt via een uitgekiend productieproces vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen. Ons doel is om duurzame producten te leveren die een langdurige oplossing bieden.