Winsol wave

Winsol innoveert met poort in gevelvlak

Daar waar anderen ophouden, gaat Winsol een stap verder. Winsol lanceert binnenkort een nieuw poortconcept waarbij de sectionaalpoort volledig geïntegreerd wordt in uw gevelvlak. Wij zorgen ervoor dat de sectionaalpoort en de gevelbekleding in hetzelfde vlak komen te liggen.

De bekleding van uw keuze

Dankzij dit concept kan u uw ideeën de vrije loop laten; de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk maar aan een gevelbekleding in allerhande soorten hout, gevelpanelen, steen, metaal,… Deze nieuwe poort zal bekleed kunnen worden met het materiaal van uw keuze met een maximaal gewicht van 17 kg (25 kg met versterkt beslag) en een maximale dikte van 35 mm.

Denkt u aan een woning met een strakke bouwstijl, wil u die uitbouw aan uw woning net dat tikkeltje extra meegeven op vlak van design? Dan is deze nieuwe in het gevelvlak geïntegreerde sectionaalpoort de perfecte oplossing voor u. De poort die door Winsol geleverd zal worden sluit perfect aan op de gevel, waardoor de plaatser van de gevelbekleding deze bekleding naadloos zal kunnen laten overlopen over uw nieuwe sectionaalpoort.

Resultaat: wanneer de poort gesloten is zal deze onzichtbaar zijn en een vlak doorlopend geheel vormen met de rest van de gevelbekleding.

Uw smaak, uw stijl

Met Winsol kiest u voor een vrijblijvende samenwerking. Wij leveren de poort op maat en de schrijnwerker van uw keuze plaatst de door u gekozen gevelbekleding. Zo kan u gebruik maken van het ruimste aanbod aan gevelbekleding op de markt dat volledig voldoet aan uw smaak en de stijl van uw woning.

Uiteraard geniet u met deze sectionaalpoort ook van alle voordelen van een Winsol sectionaalpoort waarbij veiligheid, comfort en kwaliteit steeds voorop staan.

Niettegenstaande het feit dat de lancering pas later dit jaar voorzien is, staan we momenteel al open voor de uitvoering van mogelijke projecten met deze nieuwe poort. Aarzel daarom niet om één van onze Winsol verkooppunten te bezoeken en een aangepast voorstel aan te vragen.

Recent nieuws

Winsol zoekt nieuwe partners

Winsol NV is een industriële fabrikant die een onafgebroken ontwikkeling en verbetering van zijn producten en diensten nastreeft. Innovatie is een van onze strategische pijlers alsook het permanente streven naar kwaliteit.

Momenteel is Winsol op zoek naar partners in verschillende regio's!

Lees meer over Winsol zoekt nieuwe partners

Winsol op het Archi Top Event

Winsol is dit jaar aanwezig op het tweejaarlijkse Archi Top Event op 29 en 30 september 2016 in de Waagnatie in Antwerpen. Een must voor elke architect, interieurarchitect en andere bouwbeslisser. 

Lees meer over Winsol op het Archi Top Event

Winsol in de pers!

Vandaag vind je een uitgebreid artikel over 140 jaar Winsol in Living, de extra bijlage van Het Laatste Nieuws en De Morgen!

Lees meer over Winsol in de pers!
Terug naar het nieuwsoverzicht