Kies voor Enera+ en stap mee in een nieuw tijdperk

Vind jij de zoektocht naar dé beste ramen en deuren voor jouw woning ook zo moeilijk?

Tegenwoordig gaat het niet enkel meer om kleur en smaak, maar ook de technische eigenschappen van schrijnwerk worden steeds belangrijker.

Bij Enera+ is het eigenlijk heel simpel: je kiest voor een baanbrekend PVC profiel op vlak van isolatie en energiebesparing. Dat bewijst ook onze nominatie als enige in onze categorie voor een 'Batibouw innovation award'.

Thermacore technologie en nog zoveel meer

Ben je nu al overtuigd van de kwaliteit van dit gloednieuwe PVC profiel? Ontdek hieronder de technische specificaties van Enera+ :

  • Beste energieprestatie per kilo profiel en mm inbouwdiepte.
  • Uitstekende thermische en akoestische isolatie dankzij de gebruikte Thermacore technologie.
  • Uniek performant MD systeem dat zorgt voor extra afsluiting tegen koude, wind en water.
  • Ook geschikt voor latere, strengere normeringen die zullen volgen tot 2020.
  • Uitermate geschikt voor passiefbouw, maar ook voor renovatie.

Uitstekende Uw waarden

Het Enera+ systeem behaalt een gemiddelde Uw-waarde van passiefbouw, namelijk 0,8 W/m²K. Enera+² behaalt zelfs Uw-waardes van 0,65 W/m²K*. Daarmee isoleert het niet enkel beter, het is ook uitermate geschikt voor de huidige en toekomstige normeringen.

Uitstekende Uw-waarden

Het Enera+ systeem behaalt een gemiddelde Uw-waarde van passiefbouw, namelijk 0,8 W/m²K. Enera+² behaalt zelfs Uw-waardes van 0,65 W/m²K*. Daarmee isoleert het niet enkel beter, het is ook uitermate geschikt voor de huidige en toekomstige normeringen.

Veiligheid voor alles

Deze eigenschappen zijn uiteraard zeer belangrijk, maar er zijn nog meer voordelen voor jou verbonden aan dit profiel. Ook jouw veiligheid en dat van je gezin is belangrijk, daarom is Enera+ extra inbraakvertragend.

Je vaart wel bij Enera+

Je ervaart de performantie van Enera+ vooral in je uitgaven. Met dergelijke Uw-waardes zal je maximaal op je energiekosten besparen.

Je expert, altijd dichtbij

Omdat daden meer zeggen dan woorden, ben je steeds van harte welkom bij de Winsol expert in jouw buurt. Je kan er vrijblijvend extra informatie en advies verkrijgen. Klik hier voor een overzicht van onze 46 Winsol verkooppunten en laat je inspireren door ons uitgebreid pakket aan kleuren.

*in functie van type, afmeting raam en glaskeuze.

Recent nieuws

Winsol: alle zaken op een rijtje

Winsol: Alle Zaken op een Rijtje

Begin mei kon je tijdens het programma 'Alle Zaken op een Rijtje' een blik achter de schermen werpen bij Winsol. Heb je de uitzending gemist? Geen nood, je kunt de reportage hier opnieuw bekijken.

Bekijk hier de reportage!

Schrijnwerk: zwart is het nieuwe zwart

Tijdens recente beurzen zoals Habitat, Bouw & Reno, Polyclose en Batibouw werd meer en meer duidelijk dat diepzwart de huidige dominante trendkleur is bij Alu & PVC Schrijnwerk. Bovendien is de kleur perfect combineerbaar met zowel een moderne als landelijke bouwstijl.

Lees meer over de nieuwe kleur in het gamma van WINSOL

Basketbalclub Oostende wint voor de 6de keer op rij de beker van België

Na een spannende match wint Basketbal Club Oostende voor de 6de keer op rij de BPOST CUP

Lees meer over Basketbalclub Oostende wint voor de 6de keer op rij de beker van België
Terug naar het nieuwsoverzicht