Kies voor Enera+ en stap mee in een nieuw tijdperk

Vind jij de zoektocht naar dé beste ramen en deuren voor jouw woning ook zo moeilijk?

Tegenwoordig gaat het niet enkel meer om kleur en smaak, maar ook de technische eigenschappen van schrijnwerk worden steeds belangrijker.

Bij Enera+ is het eigenlijk heel simpel: je kiest voor een baanbrekend PVC profiel op vlak van isolatie en energiebesparing. Dat bewijst ook onze nominatie als enige in onze categorie voor een 'Batibouw innovation award'.

Thermacore technologie en nog zoveel meer

Ben je nu al overtuigd van de kwaliteit van dit gloednieuwe PVC profiel? Ontdek hieronder de technische specificaties van Enera+ :

  • Beste energieprestatie per kilo profiel en mm inbouwdiepte.
  • Uitstekende thermische en akoestische isolatie dankzij de gebruikte Thermacore technologie.
  • Uniek performant MD systeem dat zorgt voor extra afsluiting tegen koude, wind en water.
  • Ook geschikt voor latere, strengere normeringen die zullen volgen tot 2020.
  • Uitermate geschikt voor passiefbouw, maar ook voor renovatie.

Uitstekende Uw waarden

Het Enera+ systeem behaalt een gemiddelde Uw-waarde van passiefbouw, namelijk 0,8 W/m²K. Enera+² behaalt zelfs Uw-waardes van 0,65 W/m²K*. Daarmee isoleert het niet enkel beter, het is ook uitermate geschikt voor de huidige en toekomstige normeringen.

Uitstekende Uw-waarden

Het Enera+ systeem behaalt een gemiddelde Uw-waarde van passiefbouw, namelijk 0,8 W/m²K. Enera+² behaalt zelfs Uw-waardes van 0,65 W/m²K*. Daarmee isoleert het niet enkel beter, het is ook uitermate geschikt voor de huidige en toekomstige normeringen.

Veiligheid voor alles

Deze eigenschappen zijn uiteraard zeer belangrijk, maar er zijn nog meer voordelen voor jou verbonden aan dit profiel. Ook jouw veiligheid en dat van je gezin is belangrijk, daarom is Enera+ extra inbraakvertragend.

Je vaart wel bij Enera+

Je ervaart de performantie van Enera+ vooral in je uitgaven. Met dergelijke Uw-waardes zal je maximaal op je energiekosten besparen.

Je expert, altijd dichtbij

Omdat daden meer zeggen dan woorden, ben je steeds van harte welkom bij de Winsol expert in jouw buurt. Je kan er vrijblijvend extra informatie en advies verkrijgen. Klik hier voor een overzicht van onze 46 Winsol verkooppunten en laat je inspireren door ons uitgebreid pakket aan kleuren.

*in functie van type, afmeting raam en glaskeuze.

Recent nieuws

Winsol zoekt nieuwe partners

Winsol NV is een industriële fabrikant die een onafgebroken ontwikkeling en verbetering van zijn producten en diensten nastreeft. Innovatie is een van onze strategische pijlers alsook het permanente streven naar kwaliteit.

Momenteel is Winsol op zoek naar partners in verschillende regio's!

Lees meer over Winsol zoekt nieuwe partners

Winsol op het Archi Top Event

Winsol is dit jaar aanwezig op het tweejaarlijkse Archi Top Event op 29 en 30 september 2016 in de Waagnatie in Antwerpen. Een must voor elke architect, interieurarchitect en andere bouwbeslisser. 

Lees meer over Winsol op het Archi Top Event

Winsol in de pers!

Vandaag vind je een uitgebreid artikel over 140 jaar Winsol in Living, de extra bijlage van Het Laatste Nieuws en De Morgen!

Lees meer over Winsol in de pers!
Terug naar het nieuwsoverzicht