Een energiezuinig kantoor voor het Rode Kruis

De opdracht voor dit project was het bouwen van een energiezuinig en duurzaam kantoorgebouw. In het gebouw werden aluminium ramen uit onze Allura +81 reeks verwerkt en Winsol solscreens geplaatst.

Gezien de korte bouwperiode (van april tot december 2010) werd het gebouw volledig uitgevoerd op theoretische afmetingen. Geen makkelijke opdracht, zeker niet vanwege de speciale vormgeving en de hoge eisen van de architect op esthetisch vlak.

In nauwe samenwerking met de aannemer gevelbekleding werd het schrijnwerk stuk voor stuk ingetekend op de uitvoeringsplannen van de gevelbekleding.

Bekijk deze realisatie hier in detail.

Recent nieuws

pvc schuifraam C+70 MOOV en SolarFix screen op zonne-energie

Winsol lanceert een screen op zonne-energie en een nieuw schuifraamsysteem

Winsol start het jaar onmiddellijk sterk en lanceert SolarFix, een zipscreen met subtiel geïntegreerde zonnepanelen, en de MOOV, een innovatief schuifraamsysteem in pvc.

Ontdek de nieuwe producten
Uitnodiging River Cruise architecten

River Cruise: een evenement voor architecten, projectontwikkelaars en andere bouwbeslissers

Bent u architect of projectontwikkelaar? Geïnteresseerd om de nieuwigheden in uw sector te ontdekken? Dan nodigen we u graag uit voor de River Cruise tussen 12 en 16 november. Vraag uw gratis ticket hier aan!

Vraag hier uw gratis uitnodiging aan!
Winsol: alle zaken op een rijtje

Winsol: Alle Zaken op een Rijtje

Begin mei kon je tijdens het programma 'Alle Zaken op een Rijtje' een blik achter de schermen werpen bij Winsol. Heb je de uitzending gemist? Geen nood, je kunt de reportage hier opnieuw bekijken.

Bekijk hier de reportage!
Terug naar het nieuwsoverzicht