Een energiezuinig kantoor voor het Rode Kruis

De opdracht voor dit project was het bouwen van een energiezuinig en duurzaam kantoorgebouw. In het gebouw werden aluminium ramen uit onze Allura +81 reeks verwerkt en Winsol solscreens geplaatst.

Gezien de korte bouwperiode (van april tot december 2010) werd het gebouw volledig uitgevoerd op theoretische afmetingen. Geen makkelijke opdracht, zeker niet vanwege de speciale vormgeving en de hoge eisen van de architect op esthetisch vlak.

In nauwe samenwerking met de aannemer gevelbekleding werd het schrijnwerk stuk voor stuk ingetekend op de uitvoeringsplannen van de gevelbekleding.

Bekijk deze realisatie hier in detail.

Recent nieuws

Winsol zoekt nieuwe partners

Winsol NV is een industriële fabrikant die een onafgebroken ontwikkeling en verbetering van zijn producten en diensten nastreeft. Innovatie is een van onze strategische pijlers alsook het permanente streven naar kwaliteit.

Momenteel is Winsol op zoek naar partners in verschillende regio's!

Lees meer over Winsol zoekt nieuwe partners

Winsol op het Archi Top Event

Winsol is dit jaar aanwezig op het tweejaarlijkse Archi Top Event op 29 en 30 september 2016 in de Waagnatie in Antwerpen. Een must voor elke architect, interieurarchitect en andere bouwbeslisser. 

Lees meer over Winsol op het Archi Top Event

Winsol in de pers!

Vandaag vind je een uitgebreid artikel over 140 jaar Winsol in Living, de extra bijlage van Het Laatste Nieuws en De Morgen!

Lees meer over Winsol in de pers!
Terug naar het nieuwsoverzicht