Een energiezuinig kantoor voor het Rode Kruis

De opdracht voor dit project was het bouwen van een energiezuinig en duurzaam kantoorgebouw. In het gebouw werden aluminium ramen uit onze Allura +81 reeks verwerkt en Winsol solscreens geplaatst.

Gezien de korte bouwperiode (van april tot december 2010) werd het gebouw volledig uitgevoerd op theoretische afmetingen. Geen makkelijke opdracht, zeker niet vanwege de speciale vormgeving en de hoge eisen van de architect op esthetisch vlak.

In nauwe samenwerking met de aannemer gevelbekleding werd het schrijnwerk stuk voor stuk ingetekend op de uitvoeringsplannen van de gevelbekleding.

Bekijk deze realisatie hier in detail.

Recent nieuws

Winsol: alle zaken op een rijtje

Winsol: Alle Zaken op een Rijtje

Begin mei kon je tijdens het programma 'Alle Zaken op een Rijtje' een blik achter de schermen werpen bij Winsol. Heb je de uitzending gemist? Geen nood, je kunt de reportage hier opnieuw bekijken.

Bekijk hier de reportage!

Schrijnwerk: zwart is het nieuwe zwart

Tijdens recente beurzen zoals Habitat, Bouw & Reno, Polyclose en Batibouw werd meer en meer duidelijk dat diepzwart de huidige dominante trendkleur is bij Alu & PVC Schrijnwerk. Bovendien is de kleur perfect combineerbaar met zowel een moderne als landelijke bouwstijl.

Lees meer over de nieuwe kleur in het gamma van WINSOL

Basketbalclub Oostende wint voor de 6de keer op rij de beker van België

Na een spannende match wint Basketbal Club Oostende voor de 6de keer op rij de BPOST CUP

Lees meer over Basketbalclub Oostende wint voor de 6de keer op rij de beker van België
Terug naar het nieuwsoverzicht