Doe mee en win

www.winsol.be is volledig vernieuwd en dat vieren we graag met een leuke wedstrijd.

Win jouw mini ipad en haal ook inspiratie voor je eigen thuis via de nieuwe Winsol APP (binnenkort verkrijgbaar in de APP store)! Ben je eerder een voetbalfanaat? Misschien win je wel een duoseat voor een thuismatch in de Ghelamco arena. Of geniet in stijl, met een duo VIP arrangement, op Jan Breydel.

Hoe maak je kans op deze leuke prijzen? Laat ons weten wat jou het meest geïnspireerd heeft op onze nieuwe website. Dit kan een foto , een klantengetuigenis, een innovatie, nieuwsbericht of… zijn.

Like onze facebook pagina en post je reactie op ons nieuwsbericht.

Veel succes!

Recent nieuws

Winsol zoekt nieuwe partners

Winsol NV is een industriële fabrikant die een onafgebroken ontwikkeling en verbetering van zijn producten en diensten nastreeft. Innovatie is een van onze strategische pijlers alsook het permanente streven naar kwaliteit.

Momenteel is Winsol op zoek naar partners in verschillende regio's!

Lees meer over Winsol zoekt nieuwe partners

Winsol op het Archi Top Event

Winsol is dit jaar aanwezig op het tweejaarlijkse Archi Top Event op 29 en 30 september 2016 in de Waagnatie in Antwerpen. Een must voor elke architect, interieurarchitect en andere bouwbeslisser. 

Lees meer over Winsol op het Archi Top Event

Winsol in de pers!

Vandaag vind je een uitgebreid artikel over 140 jaar Winsol in Living, de extra bijlage van Het Laatste Nieuws en De Morgen!

Lees meer over Winsol in de pers!
Terug naar het nieuwsoverzicht