Doe mee en win

www.winsol.be is volledig vernieuwd en dat vieren we graag met een leuke wedstrijd.

Win jouw mini ipad en haal ook inspiratie voor je eigen thuis via de nieuwe Winsol APP (binnenkort verkrijgbaar in de APP store)! Ben je eerder een voetbalfanaat? Misschien win je wel een duoseat voor een thuismatch in de Ghelamco arena. Of geniet in stijl, met een duo VIP arrangement, op Jan Breydel.

Hoe maak je kans op deze leuke prijzen? Laat ons weten wat jou het meest geïnspireerd heeft op onze nieuwe website. Dit kan een foto , een klantengetuigenis, een innovatie, nieuwsbericht of… zijn.

Like onze facebook pagina en post je reactie op ons nieuwsbericht.

Veel succes!

Recent nieuws

pvc schuifraam C+70 MOOV en SolarFix screen op zonne-energie

Winsol lanceert een screen op zonne-energie en een nieuw schuifraamsysteem

Winsol start het jaar onmiddellijk sterk en lanceert SolarFix, een zipscreen met subtiel geïntegreerde zonnepanelen, en de MOOV, een innovatief schuifraamsysteem in pvc.

Ontdek de nieuwe producten
Uitnodiging River Cruise architecten

River Cruise: een evenement voor architecten, projectontwikkelaars en andere bouwbeslissers

Bent u architect of projectontwikkelaar? Geïnteresseerd om de nieuwigheden in uw sector te ontdekken? Dan nodigen we u graag uit voor de River Cruise tussen 12 en 16 november. Vraag uw gratis ticket hier aan!

Vraag hier uw gratis uitnodiging aan!
Winsol: alle zaken op een rijtje

Winsol: Alle Zaken op een Rijtje

Begin mei kon je tijdens het programma 'Alle Zaken op een Rijtje' een blik achter de schermen werpen bij Winsol. Heb je de uitzending gemist? Geen nood, je kunt de reportage hier opnieuw bekijken.

Bekijk hier de reportage!
Terug naar het nieuwsoverzicht