Winsol wave

Ecologisch

We zijn ons allemaal bewust dat we vandaag de dag op een andere manier moeten omspringen met energie. Huizen zullen in de toekomst kleiner worden en we gaan bewuster leven. Winsol ontwikkelt producten die deze trend in de praktijk brengen zonder daarom te hoeven inboeten aan design of budget.

Onze Enera+ PVC profielen zijn baanbrekend. Deze technologie zal in de winter de warmte binnenhouden, maar toch elegant zijn. De uitstekende glaskwaliteit tempert dan weer de zomerse zonnestralen waardoor de binnentemperatuur onder controle wordt gehouden. Het ruime gamma aan zonneweringen speelt een onmisbare factor in het optimaliseren van de zon als natuurlijke energiebron. De zeer isolerende Isol-comfort garagepoorten vormen dan weer de ideale oplossing voor ruimtes die niet verwarmd hoeven te worden.

Ons gamma omvat zowel oplossingen ideaal geschikt voor nieuwbouw als voor verbouwingen. De Enera+ profielen zijn bijvoorbeeld perfect geschikt voor passief of zelfs energieneutraal bouwen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar doorheen ons aanbod kan je eenvoudigweg op basis van het energie-icoon alle producten ontdekken die in deze filosofie werden ontwikkeld.

Energiebewust denken is zeer vaak gekoppeld aan de energienormen die vanuit de overheid worden opgelegd. Vaak is dit een doolhof aan informatie. Winsol daarentegen is 100% thuis in deze markt en kan jou helpen bij het optimaliseren van jouw huis zodat alle normen behaald worden. Zo ben je zeker dat jouw huis klaar is voor een energiezuinige toekomst.