Winsol wave

Comfort

De Belg heeft een baksteen in zijn maag. Dat weten we al langer. Van een huis je thuis maken en vervolgens genieten van de uren en dagen die we er doorbrengen. Dat vinden wij bij Winsol zeer belangrijk. Naast jouw rationele behoeften, zoeken we met veel plezier mee naar het ideale comfort. We tonen jou daarom graag enkele voorbeelden:

  • Gebruiksgemak: Bij Winsol worden zowel zonneschermen als schuiframen zo ontwikkeld dat ze op een zeer eenvoudige manier kunnen geopend en gesloten worden. Je hoeft dus geen spiertraining te doen om te genieten van jouw tuin. Bij de zonwering voorzien we dan weer een waaier aan opties zoals geïntegreerde spots of opgebouwde verwarming. Allemaal elementen die ervoor zorgen dat je optimaal kan genieten.

  • Automatisatie: Binnen ons gamma zijn er zeer veel mogelijkheden om manuele verrichtingen te automatiseren. We bieden een aantal domotica-systemen aan die jouw leven een pak kunnen vereenvoudigen.

Maar comfort gaat ook over een beperkt onderhoud, stille motoren, en zo veel andere elementen. Je kan onze comfort-oplossingen eenvoudig herkennen aan het comfort icoon.