Zonwering veranda
Zonwering voor een veranda
Winsol wave

Zonwering voor je veranda

De temperaturen onder een veranda kunnen tijdens de zomer aardig oplopen. Het kan zelfs zo warm zijn, dat je er niet meer van geniet. Het plaatsen van verandazonwering lost dit probleem op en zorgt dat je de temperatuur steeds zelf in de hand hebt.

Strak gespannen doek

Bij onze verandazonwering maken we gebruik van een ingebouwd veersysteem dat zorgt voor een strak gespannen doek. Doordat het doek niet rust op het dak, blijft er steeds een geventileerde spouw tussen de beglazing en het doek.

Geruisloze werking

De koorden die over de loopwielen lopen, is voorgerokken en is gemaakt uit een UV-bestendig polyester. Hierdoor garanderen wij een geruisloze werking.

Makkelijk te integreren

Dankzij speciaal ontwikkelde steunen en een op maat gemaakte verandazonwering, kan onze Verandasol op nagenoeg elke constructie worden geplaatst.

Feilloos lakwerk

Ons kwalitatief lakwerk zorgt voor een extra sterkte, een lange levensduur en betere weerbestendigheid. Het aluminium schrijnwerk kunt u verkrijgen in alle RAL-kleuren en het zonweringdoek is verkrijgbaar in gelijk welke andere mogelijke kleur.

Jarenlang genot

Het gebruik van kwalitatief materiaal zorgt ervoor dat je steeds jarenlang kan genieten van onze producten. Alle onderdelen zijn trouwens volledig corrosiebestendig.

Zeer ruime doekkeuze

Je hebt de keuze uit een geperforeerd polyesterdoek of een gesloten acryldoek. Uiteraard behouden de zonweringdoeken hun kleuren en zijn ze opgewassen tegen slechte weersomstandigheden.

Comfortabele bediening

Dankzij een Somfy SLT motor kan je je verandazonwering heel gemakkelijk bedienen. Het is ook mogelijk dat je terras zonnewering automatisch sluit bij verschillende weersomstandigheden. Zou houdt je Verandasol de temperatuur in bedwang ook tijdens je afwezigheid. Voor nog meer comfort kunt u de RTS technologie met afstandsbediening implementeren. Zo vermijd je alle kap en breekwerk.

Verschillende modellen verandazonwering

Ontdek alle verschillende mogelijkheden verandazonwering bij een Winsol verkooppunt in jouw buurt. Geen tijd om langs te komen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Andere soorten zonwering

Misschien ben je eerder op zoek naar screens, zonneschermen of een terrasoverkapping? Neem zeker contact met ons op indien je meer informatie wilt.

Verandazonwering