Zonwering Sint-Niklaas

Geniet met volle teugen van je eigen terras met de Winsol zonwering. Houd de snikhete zon tegen door verandazonwering voor je veranda of verticale zonwering voor je ramen. Zo kan je steeds genieten van een koel binnenklimaat tijdens een warme zomerdag.

Kwalitatief materiaal

Onze producten worden met zorg en de beste materialen gemaakt. Hierdoor leveren we steeds hoogkwalitatieve producten af. We werken met roestvrij staal, gesmeed aluminium, enz. Bij onze zonweringdoeken gebruiken we acryldoeken en Tenara naaigaren om een maximale levensduur te garanderen.

Bedieningscomfort

Je kiest zelf hoe je je zonwering wilt bedienen. Kies je voor een handmatige bediening of ga je toch eerder voor een geautomatiseerde oplossing? Dan ben je bij Winsol aan het juiste adres. Liever geen zichtbare elektriciteitsdraden tussen de motor en de bediening? Kies dan voor een RTS of IO systeem.

Gamma zonwering in Sint-Niklaas

Winsol is specialist in zonwering en heeft dan ook een uitgebreid aanbod. Wij bieden verandazonwering, zonneschermen, terrasoverkappingen en verticale zonwering aan. Kom langs in onze showroom in Sint-Niklaas voor informatie, advies en een offerte op maat.

Garantie

Op motoren en zonweringdoeken krijg je 5 jaar garantie. Daarnaast voldoen al onze producten aan de laatste nieuwe CE-normeringen. Hierdoor garanderen we altijd de beste kwaliteit.

Maatwerk

Met 140 jaar ervaring weten we maar al te goed hoe we ons maatwerk kunnen afstemmen op jouw wensen. Al onze producten worden met de nodige zorg op maat gemaakt waardoor we geen gestandaardiseerde producten aanbieden.

Download de brochure en laat je inspireren.

Winsol in Sint-Niklaas

Het personeel in onze showroom in Sint-Niklaas staat ook klaar om je te helpen bij ramen, deurenrolluiken en garagepoorten. Kom langs met al je vragen en laat je informeren door ons team.

Zonwering Sint-Niklaas