Zonwering Gent

Tover je tuin om in een uiterst gezellig terras met Winsol zonwering. Bespaar op je energiefactuur door steeds de ideale temperatuur aan te houden in je woning. Kom hieronder meer te weten over onze zonwering of ga langs bij Winsol in Gent.

Kwalitatief materiaal

De producten van Winsol zijn steeds gemaakt met de sterkste materialen zoals gesmeed aluminium en roestvrij staal. Zo staan we steeds garant voor topkwaliteit. Bij onze zonweringdoeken werken we alleen met acryldoeken en Tenara naaigaren om een maximale levensduur te garanderen.

Bedieningscomfort

Wil je een handmatige bediening of toch liever een elektrische bediening? Dan ben je bij Winsol aan het juiste adres. We verkopen beide opties. Dankzij de geautomatiseerde bediening van Somfy krijg je bij Winsol een betrouwbare en eenvoudige elektrische bediening. Op zoek naar een modern systeem waar er geen elektriciteitsdraden zichtbaar zijn tussen de motor en bediening? Kies dan best voor een RTS of IO systeem.

Gamma zonwering in Gent

Ga langs bij onze Premium Partner Tibeflex in Gent of in onze showroom in Sint-Denijs-Westrem. Hier kan je onze zonneschermen, verandazonwering, verticale zonwering of screens en terrasoverkappingen van dichtbij ontdekken. Vraag zeker ook naar meer informatie, advies of een offerte op maat.

Garantie

Winsol staat garant voor topkwaliteit. Hierdoor krijg je van ons 5 jaar garantie op onze motoren en zonweringdoeken. Daarbovenop voldoet al onze zonwering aan de laatste nieuwe CE-normeringen.

Maatwerk

Met meer dan 140 jaar ervaring vervaardigen we nog steeds al onze producten op maat. Gestandaardiseerde producten vind je niet bij Winsol. We stemmen jouw wensen perfect af met ons maatwerk.

Download de brochure en laat je inspireren.

Winsol in Gent

Niet alleen voor zonwering maar ook voor ramen en deuren, garagepoorten en rolluiken kan je terecht bij onze Premium Partner Tibeflex in Gent of onze showroom in Sint-Denijs-Westrem.

Zonwering Gent