Zonnezeilen

Een tuin is geen aparte ruimte meer. Het is een volwaardige leefruimte die je best optimaal kan benutten. Er zijn verschillende mogelijke types zonwering. Een zonnezeil ziet er niet alleen mooi uit, het beschermt je ook nog eens tegen de zon. Het zorgt voor een aangemaak plekje schaduw tijdens een warme zomerdag.

Corradi zonnezeilen

Winsol biedt niet alleen terrasoverkappingen van Corradi aan, maar zonnezeilen onbreken ook niet in ons uitgebreid aanbod zonwering. Hieronder vindt u enkele kenmerken van onze producten. De zonnezeilen behouden dezelfde karakteristieken van Corradi. Kwalitatief materiaal met een uiterst esthetisch design.

Hoogwaardig materiaal

Winsol wilt dat jij zo lang mogelijk kunt genieten van onze producten. Daarom gebruiken we steeds hoogwaardige materialen zoals bv. roestvrij staal, geanodiseerd aluminium en polyester doeken die ze gebruiken in de zeevaart voor hun uitstekende stabiliteit.

Deze kwalitatieve zonnezeilen zijn dan ook erg onderhoudsvriendelijk en zijn opgewassen tegen slechte weersomstandigheiden.

Esthetische zonnezeilen

Zonnezeilen zijn een zeer originele en stijlvolle vorm van zonwering. De zonnedoeken zorgen voor een esthetische look die meteen een klassevolle indruk na laat bij jouw bezoek.

Automatisch oprollen

Onze zonnezeilen kun je op twee manieren oprollen. Manueel of gemotoriseerd. Dankzij de nieuwste technologieën wordt het zonnedoek in enkele seconden opgerold.

Vrijstaande of aanbouw zonnezeilen

Bij Winsol heb je zowel de keuze uit vrijstaande als aanbouw zonnezeilen. Ontdek alle modellen in een Winsol showroom bij u in de buurt. Ieder model heeft trouwens zijn eigen unieke design en werking.

Anemometer

Op onze zonnezeilen kan je een anemometer (windmeter) laten plaatsen. Je zonwering detecteert dan automatisch of er te veel wind is of niet. Bij te veel wind zal je zonnezeil, indien uitgerust met een gemotoriseerd systeem, het zonnedoek onmiddellijk zelf oprollen.

Andere soorten van zonwering

Op zoek naar een ander type zonwering? Bij Winsol vindt je het allemaal. Bekijk zeker onze screens, zonneschermen, verandazonwering en terrasoverkappingen of kom langs bij één van onze showrooms.

Zonnezeilen