Zonneschermen voor je terras

Een zonnescherm of een knikarmscherm is een vaste waarde in het gamma van Winsol. Verschillende modellen hebben een modernistisch design gepaard met uiterst kwalitatieve materialen en de meest innovatieve snufjes. We zijn er zeker van dat er eentje tussen zit naar jouw smaak, behoefte en budget.

Stalen kettingen

In het armgewricht gebruiken wij stalen kettingen en dit is uniek bij knikarmschermen. Het zorgt voor een feilloze werking en garandeert dat je nog jaren zal genieten van je zonnescherm.

Bediening van je zonnescherm

Automatisering bij onze knikarmschermen is zeker en vast mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld uw zonnescherm automatisch laten reageren bij wisselende weersomstandigheden. Dankzij IO Home Control kan je je zonwering zelfs vanop een andere locatie laten sluiten en openen. Zelfs bij meerdere schermen kan je kiezen of je ze allemaal tegelijkertijd of afzonderlijk bedient.

Innovatief kipblocksysteem bij een zonnescherm

Onze knikarmschermen zijn uitgerust met een innovatief kipblocksysteem. Dit zal er voor zorgen dat de knikarm functioneert als buffer bij felle windstoten en dus beschadigding van de armen en steunen vermijdt.

Extra opties bij zonneschermen

Bij verschillende modellen hebben we tal van extra opties. Zo kan je bijvoorbeeld er voor kiezen dat er LED-verlichting geïntegreerd wordt in je knikarmscherm of kan je er verwarmingselementen laten op zetten om tijdens een frisse nazomerdag toch te genieten van je terras.

Maatwerk

Zoals ieder Winsol product, worden ook onze zonneschermen op maat gemaakt. Ook heb je opnieuw de keuze uit ons breed waaier aan kleuren zodat we jouw zonwering perfect kunnen laten aansluiten bij de rest van je woning.

Garantie

Op onze motoren, zonweringdoeken en lakwerk krijg je van ons een garantie van 5 jaar. Daarbovenop krijg je op alle bewegende onderdelen een garantie van 10 jaar. Onze producten voldoen ook aan de de laatste CE-normeringen.

 

Wil je alle modellen ontdekken? Kom langs in een van onze verkooppunten of contacteer ons.

Liever eerst wat inspiratie sprokkelen? Bekijk onze realisaties of download onze brochures!

Andere vormen van zonwering

Toch op zoek naar een andere manier om de zon te weren? Bekijk snel onze screens, verandazonwering en terrasoverkappingen of kom langs in 1 van onze showrooms

Squaro zonnescherm luifel