Pergola SO! met houtlook lamellen
WinCube terrasoverkapping
Pergola SO! terrasoverkapping
Winsol wave

Terrasoverkappingen

Er zijn verschillende types zonwering. Een terrasoverkapping is er één van. Onze terras zonwering wordt zoals ieder Winsol product ook op maat gemaakt. Ontdek hier meer informatie over de verschillende modellen die we aanbieden. 

Aanbouw of vrijstaand

Winsol heeft een uitgebreid aanbod terrasoverkappingen. Dit laat ons toe om zowel aanbouw als vrijstaande modellen aan te bieden. Stuk voor stuk worden ze allemaal op maat gemaakt uit kwalitatief materiaal. Zoals de naam het al zegt heeft een vrijstaande terrasoverkapping in tegenstelling tot een aanbouw terrasoverkapping geen muur nodig om aan bevestigd te worden.

Extra opties bij een terrasoverkapping

Bovenop het standaardmodel kunnen er steeds exta accessoires of opties aan toegevoegd worden. Zo kan je je terras nog beter uitrusten om de perfecte buitenruimte te creëren. Denk maar aan LED-verlichting, een verwarmingssysteem, een geluidsinstallatie, afschermbare schermen tegen de wind en regen, enz. Kom langs in één van onze verkooppunten en ontdek alle mogelijkheden.

Het frame van een terrasoverkapping

Het frame wordt vervaardigd uit kwalitatief aluminium. Dit zorgt voor een lange levensduur. Daarnaast kan je kiezen uit een van de standaard kleuren (antraciet, mat wit, mat beige, mat ivoor of mat grijs) of je kan ook altijd opteren voor een kleur uit onze RAL kleurenwaaier.

We hebben ook enkele modellen met een houten structuur vervaardigd uit scandinavisch gelamineerd hout.

Geautomatiseerd mechanisme

Onze terrasoverkappingen zijn ook uitgerust met een geautomatiseerd mechanisme. Dit zorgt er voor dat het zonweringdoek moeiteloos samengevouwd en perfect strak opengevouwd wordt.

Een veranda of een terrasoverkapping?

Twijfel je tussen een veranda of een terrasoverkapping? Dan is het interessant om te weten dat je bij het plaatsen van een terrasoverkapping geen bouwvergunning moet aanvragen. Bij een veranda wel. 

Verschillende types

Bij Winsol bieden we verschillende terrasoverkappingen aan. Pergola SO!, Patiola, Patiolina, WinCube en Terrasol. Deze verschillende modellen stellen ons in staat om voor iedereen de gepaste zonwering te vinden. Verschillende factoren zoals design, budget, uitstraling bepalen welke terrasoverkapping het beste past bij jou. Ontdek hieronder de verschillende types of kom langs in een verkooppunt en laat je adviseren.

Pergola SO! terrasoverkapping