Pergola SO! met houtlook lamellen
Pergola Z!P terrasoverkapping met outdoor gordijnen en zicht op het zwembad
Pergola SO! terrasoverkapping
Winsol wave

Terrasoverkappingen

Er zijn verschillende types zonwering. Een terrasoverkapping is er één van. Onze terras zonwering wordt zoals ieder Winsol product ook op maat gemaakt. Ontdek hier meer informatie over de verschillende modellen die we aanbieden. 

Aanbouw of vrijstaand

Winsol heeft een uitgebreid aanbod terrasoverkappingen. Dit laat ons toe om zowel aanbouw als vrijstaande modellen aan te bieden. Stuk voor stuk worden ze allemaal op maat gemaakt uit kwalitatief materiaal. Zoals de naam het al zegt heeft een vrijstaande terrasoverkapping in tegenstelling tot een aanbouw terrasoverkapping geen muur nodig om aan bevestigd te worden.

Extra opties bij een terrasoverkapping

Bovenop het standaardmodel kunnen er steeds exta accessoires of opties aan toegevoegd worden. Zo kan je je terras nog beter uitrusten om de perfecte buitenruimte te creëren. Denk maar aan LED-verlichting, een verwarmingssysteem, een geluidsinstallatie, afschermbare schermen tegen de wind en regen, enz. Kom langs in één van onze verkooppunten en ontdek alle mogelijkheden.

Het frame van een terrasoverkapping

Het frame wordt vervaardigd uit kwalitatief aluminium. Dit zorgt voor een lange levensduur. Daarnaast kan je kiezen uit een van de standaard kleuren of je kan ook altijd opteren voor een kleur uit onze RAL kleurenwaaier.

We hebben ook enkele modellen met een houten structuur vervaardigd uit scandinavisch gelamineerd hout.

Geautomatiseerd mechanisme

Onze terrasoverkappingen zijn ook uitgerust met een geautomatiseerd mechanisme. Dit zorgt er voor dat het zonweringdoek moeiteloos samengevouwd en perfect strak opengevouwd wordt.

Een veranda of een terrasoverkapping?

Twijfel je tussen een veranda of een terrasoverkapping? Dan is het interessant om te weten dat je bij het plaatsen van een terrasoverkapping geen bouwvergunning moet aanvragen. Bij een veranda wel. 

Verschillende types

Bij Winsol bieden we verschillende terrasoverkappingen aan. Pergola SO!, Pergola Z!P, Pergola Z!P CUBE en WinCube. Deze verschillende modellen stellen ons in staat om voor iedereen de gepaste zonwering te vinden. Verschillende factoren zoals design, budget, uitstraling bepalen welke terrasoverkapping het beste past bij jou. Ontdek hieronder de verschillende types of kom langs in een verkooppunt en laat je adviseren.

Witte pergola SO!

Pergola SO!

Kies voor het buitenleven onder de Pergola SO! met automatische lamellen. Kies voor het comfort waar je ook binnen van geniet.

Lees hier meer info over de Pergola SO!

Pergola Z!P met hellend dak uit doek

Pergola Z!P

Stijlvolle aangebouwde terrasoverkapping met hellend dak (doek) en geïntegreerde regenafvoer.

Ontdek hier onze Pergola Z!P terrasoverkappingen.

Pergola Z!P terrasoverkapping met led verlichting

Pergola Z!P CUBE

Een strakke, moderne aanbouwterrasoverkapping met oprolbaar doek.

Neem een kijkje naar onze Pergola Z!P CUBE terrasoverkappingen.

Gekoppelde WinCube terrasoverkapping

WinCube

Terrasoverkapping met doek, aanbouw of vrijstaand.

Kom hier meer te weten over onze WinCube terrasoverkappingen.

Pergola Z!P met outdoor gordijnen

Sfeerwanden voor Winsol pergola's

Personaliseer je Winsol Pergola SO!, Z!P of Z!P CUBE via onze sfeerwanden: stijlvolle afsluitingen zoals screens, buiten gordijnen of een houten of glazen schuifwand!

Bekijk onze pergola sfeerwanden

Pergola SO! terrasoverkapping