Verticale zonwering
Neergelaten screens
Screens aan een raam
Winsol wave

Screens

Een screen is een trendy vorm van zonwering voor je ramen. Door het design ervan ziet er ook nog eens bijzonder mooi uit.

Screens houden de warmte van de zon buiten, terwijl je toch de nodige doorkijk naar buiten behoudt. Ook 100% verduisterende screens zijn mogelijk.

Screens

Bij Winsol werken we met 4 verschillende soorten screens. Elk type heeft zijn eigen voordelen. Ontdek hieronder welk screen het best past bij jouw behoefte.

SolFix screens

Doordat er langs beide zeiden een afboording zit met een stevige rits, blijft het doek in elke positie strak gespannen. Hierdoor weerstaan de Solfix screens probleemloos windsnelheden tot 6 beaufort en voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). Het screen weerstaat harde windstoten tot 130 km/u.

Ook is het screen 100% insectenwereld bij een gesloten toestand dankzij het windvast ritssysteem.

Winsol IsolFix

Wanneer je op zoek bent naar een screen met een windvast ritssysteem maar ook met een geïsoleerde bovenstructuur dan is dit screen de ideale oplossing. Het voldoet trouwens aan de hoogste Europese norm in windresistentie en heeft een isolerende functie wat zorgt voor extra isolatie tijdens de winter.

SolFix Duo

Deze vorm van zonwering mag niet ontbreken bij een passiefwoning of een ander hoog isolerend project. De SolFix Duo combineert de insectwerende en windveste eigenschappen van de bovenstaande SolFix screens met daarbovenop een geluids- en warmteisolerende montage boven jouw raam.

Solscreen

Het laatste screen in ons assortiment verticale zonwering fungeert als schild tussen beglazing en zonlicht. Het combineert een compact design met een windresistentie tot 5 Beaufort en voldoet aan de Europese CE windklasse 2 normering.

Dit screen vermijdt oververhitting van je woning tijdens de zomer en houdt de warmte gratis binnen,. Daarbovenop zorgt het voor extra licht in je woning binnen te brengen dankzij een afgerond design voor een optimale lichtinval. Het Solscreen is niet enkel goed voor het milieu maar ook nog eens voor je budget. Het beschermt ook je interieur tegen schadelijke UV-stralen.

Andere vormen van zonwering

Ben je op zoek naar andere vormen van zonwering? Dan ben je bij Winsol aan het juiste adres. Neem een kijkje naar onze zonnezeilen, zonneschermen, verandazonwering of terrasoverkappingen.

Screens