Screens

Een screen is een trendy vorm van zonwering voor je ramen. Door het design ervan ziet er ook nog eens bijzonder mooi uit.

Screens houden de warmte van de zon buiten, terwijl je toch de nodige doorkijk naar buiten behoudt. Ook 100% verduisterende screens zijn mogelijk.

Screens

Bij Winsol werken we met 4 verschillende soorten screens. Elk type heeft zijn eigen voordelen. Ontdek hieronder welk screen het best past bij jouw behoefte.

SolarFix

Op zoek naar een duurzame en esthetische manier om je thuis koel te houden tijdens warme dagen? SolarFix screens op zonne-energie zijn de perfecte oplossing.

2 subtiel ingewerkte zonnepanelen laden de krachtige batterij op die op zijn beurt de screenmotor bedient. Ook wanneer er een periode wat minder zon is kan je de screens blijven gebruiken! Bovendien is er geen kap-en breekwerk nodig en zijn deze screens dus sneller geplaatst!

> Lees meer over SolarFix screens

SolFix screens

Doordat er langs beide zijden een afboording zit met een stevige rits, blijft het doek in elke positie strak gespannen. Hierdoor weerstaan de Solfix screens probleemloos windsnelheden tot 6 beaufort en voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561). Het screen weerstaat harde windstoten tot 130 km/u.

Ook is het screen 100% insectenwereld bij een gesloten toestand dankzij het windvast ritssysteem.

> Meer over SolFix

Solscreen

Het laatste screen in ons assortiment verticale zonwering fungeert als schild tussen beglazing en zonlicht. Het combineert een compact design met een windresistentie tot 5 Beaufort en voldoet aan de Europese CE windklasse 2 normering.

> Ontdek meer over de Solscreen verticale zonwering

Andere vormen van zonwering

Ben je op zoek naar andere vormen van zonwering? Dan ben je bij Winsol aan het juiste adres. Neem een kijkje naar onze zonneschermen, verandazonwering of terrasoverkappingen.

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk onze gerealiseerde projecten of download onze brochures om onze producten te ontdekken.

screens zonwering