Zonwering terras

Op zoek naar een manier om je tuin om te toveren naar een gezellig terras? Of heb je liever de ideale temperaturen in huis waarbij je bespaart op je energiefactuur? Laat je dan informeren over de Winsol zonwering en ontdek alle voordelen. 

Kwalitatief materiaal

Bij Winsol staan we garant voor topkwaliteit. Onze zonwering wordt vervaardigd met de sterkste materialen zoals roestvrij staal en gesmeed aluminium. Om een maximale levensduur van de zonweringdoeken te garanderen, werken we enkel met acryldoeken en Tenara naaigaren.

Bedieningscomfort

Jij kiest hoe je je zonwering wilt bedienen. Heb je het liever handmatig of ga je toch liever voor een elektrische bediening? Winsol heeft het allebei. Met de geautomatiseerde oplossingen van Somfy geniet je van een betrouwbaar en eenvoudige elektrische bediening. Heb je toch liever iets moderner? Ga dan voor een RTS of IO systeem waarbij er geen ontsierende elektriciteitsdraden tussen de motor en bediening zichtbaar zijn.

Uitgebreid Gamma

Als zonwering specialist bieden wij een breed waaier aan zonwering producten aan. Zonneschermen, verandazonwering, verticale zonwering (screens), terrasoverkapping, enz. wij hebben het allemaal. Ga langs in één van onze showrooms of contacteer ons en krijg advies of een offerte op maat.

Garantie

Om onze kwaliteit te garanderen krijg je van ons ook de nodige garantie op onze zonwering producten. Op de motoren en zonweringdoeken krijg je 5 jaar garantie. Al onze producten voldoen trouwens aan de laatste nieuwe CE-normeringen.

Maatwerk

Winsol houdt niet van gestandaardiseerde producten en daarom maken we uitsluitend ook producten op maat. Met meer dan 140 jaar ervaring in maatwerk kunnen we jouw wensen perfect afstemmen op onze producten.

Bekijk onze realisaties en laat je inspireren.

Ontvang onze brochures gratis in je mailbox.

Verticale zonwering

Verticale zonwering of screens

zonwering terras luifel