Word jij onze Antwerpse verkoper Zonwering en Terrasoverkappingen?

Het wordt een zeldzaamheid, een op en top Belgisch bedrijf met 140 jaar op de teller. Een 400-tal medewerkers (arbeiders + bedienden) kunnen rekenen op een grote werkzekerheid. Dit alles vertaalt zich in een massa ervaring die via mentorship en opleidingen wordt overgedragen aan starters. Dit verklaart waarom Winsol trendsetter is binnen de productie van ramen, deuren, poorten, zonnewering en balustrades.

Winsol is door haar verscheidenheid aan kwalitatieve producten en de inzet van haar gemotiveerd team een winstgevend bedrijf. De spreiding over heel het land en ook daar buiten, haar verscheidenheid aan functies binnen de productie, ondersteunende diensten en verkoop, maakt van Winsol een bedrijf waar je kan bouwen aan je toekomst, je kennis verruimen en dit samen met toffe collega’s!

Momenteel zoeken we ter versterking van ons team in Antwerpen een geboren verkoper zonwering en terrasoverkappingen m/v:

Je functie ziet er als volgt uit:

Als geboren verkoper wil je de particuliere markt warm maken voor onze zonweringswerkproducten. Je bent een verkoper in hart en ziel, die geen schrik heeft van prospectie! Ook klanten adviseren en met hen oplossingen zoeken zit je in de genen. In ruil investeren wij in een regionale showroom, marketingtools die je helpen om je leads en targets te behalen. Ook streven wij ernaar je administratie te beperken.

Wie zoeken wij:

  •  Een geboren verkoper met kennis en/of interesse in zonwering en terrasoverkappingen
  •  Iemand die stressbestendig is
  •  Avond- en weekendwerk is ondergeschikt aan het halen van je target
  • Kortom “goesting”, met drive, iemand die de uitdaging aangaat en die samen met ons wil groeien!

Wat hebben wij te bieden:

  • Wij bieden onze topverkopers een lucratieve commissieregeling in functie van gerealiseerde verkopen. Dit kan zowel op zelfstandige basis als in vast dienstverband.
  • Je krijgt een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in deze uitdagende functie, waar je de kans krijgt jezelf te ontwikkelen.
  • Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar respect, gedrevenheid, klantgerichtheid en fierheid bovenaan de Winsol-waarden staan.

Interesse?

Mail dan vandaag nog jouw cv en motivatie naar hr@winsol.eu met vermelding van functie.

Particuliere verkoper
Zonwering
Terrasoverkappingen
Antwerpen

Bekijk meer vacatures

Ben jij een durver? Ben jij die zelfstandige, ambitieuze persoon die wil scoren en groeien? Dan ben jij onze toekomstige topverkoper!

Particuliere verkoper
Zonwering
Terrasoverkappingen
Oost-Vlaanderen
West-Vlaandere