Sportief nieuws bij Winsol
Winsol wave

Winsol en de SuperPrestige trotseren samen de weergoden

Winsol gaat in 2017-2018 de sportieve toer op en gaat een samenwerking aan met de Telenet SuperPrestige. De specialist in ramen & deuren, garagepoorten en zonwering wordt de nieuwe partner van dit prestigieuze veld-wielerevenement. Winsol en de SuperPrestige laten het gure weer geen enkele kans.  Zowel de veldrijders van de SuperPrestige als de vakmannen van Winsol staan garant voor uitstekende prestaties en realisaties, hoe groot de uitdaging van de natuurelementen ook mogen zijn.

De sponsoring van de SuperPrestige is een logische stap, gezien de grote parallel tussen dit evenement en onze organisatie. De renners zijn topatleten, met karakter en doorzetting, net als de vakmannen van Winsol. Beide trotseren bovendien weer en wind, hitte en koude, regen en vriesweer. – Xavier Costenoble, CEO Winsol -

Trotseer de weergoden net zoals een veldrijder, met de oplossingen van Winsol Ramen & deuren – garagepoorten – zonwering

Winsol wil net als de sportieve helden van de SuperPrestige, de weergoden trotseren. Dankzij de innovatieve  en pienter isolerende oplossingen van Winsol warmt het huis in de zomer immers minder op door het gebruik van screens of luifels. Het is ook beter bestand tegen de koude in de winter met de speciaal ontwikkelde raamprofielen. Zelfs uw wagen staat lekker warm in de garage met nieuwste garagepoorten. Hierdoor ben je een echte winnaar ook op je energie factuur.

De SuperPrestige bestaat dit jaar maar liefst 36 jaar en is één van de meest gewaardeerde sportieve evenementen in Vlaanderen. Ook Winsol kent een lange geschiedenis en roots in België. Al meer dan 141 jaar geven de Winsol-vakmannen het beste van zichzelf.
Samen met de winnaars van de vorige jaren kijken we uit naar een top seizoen in het veldrijden en wensen we alle deelnemers heel veel succes en plezier!

Win tickets voor een SuperPrestige wedstrijd naar keuze!

Jij maakt dankzij Winsol ook kans om aanwezig te zijn op een SuperPrestige wedstrijd naar keuze. Ga naar onze actiepagina, en waag je kans!

Veel succes!

Recent nieuws

16de editie bouw&reno

16de editie bouw&reno
Dé bouw- en renovatiebeurs
Antwerp Expo, 13-21 januari 2018

Winsol: stand 4317, Hal 4

Lees meer over 16de editie bouw&reno

Op zoek naar nieuwe ramen? Winsol geeft je professioneel advies op maat!

Long read: Op zoek naar nieuwe ramen? Winsol geeft je professioneel advies op maat!

Lees meer over Op zoek naar nieuwe ramen? Winsol geeft je professioneel advies op maat!

Bert Maertens volgt stagedag bij Winsol in Izegem

Burgemeester Izegem op bezoek bij Winsol

Lees meer over Bert Maertens volgt stagedag bij Winsol in Izegem
Terug naar het nieuwsoverzicht