Webinar isolatienormen 2021 - Batibouw virtueel

Sta je op het punt om te bouwen of verbouwen en je hebt heel wat vragen over de isolatienormen waaraan je woning moet voldoen? Om je te helpen werkte Winsol als ramen en deuren-specialist mee aan een Batibouw webinar over de isolatienormen.

> Bekijk de webinar op YouTube

Gratis webinar op BATIBOUW virtueel vanaf 3/03 10u

Je hebt waarschijnlijk wel al gehoord van de klimaatdoelstellingen van 2030. Om deze doelstellingen te behalen zijn er door de Belgische regering nog strengere isolatienormen opgesteld waaraan een gerenoveerde woning of een nieuwbouw moet voldoen. 

Omdat het moeilijk is om helemaal up-to-date te blijven organiseert persbureau Two Cents tijdens BATIBOUW een gratis webinar over de isolatienormen met specialisten IsoPearls, Daikin, Sto, Rockwool en Winsol

Onze ramen en deuren-specialist vertelt je tijdens deze webinar alles over de verschillende profielen en beglazingen en de zaken waarmee je rekening moet houden bij de keuze van nieuwe ramen en deuren. De andere partners brengen je up-to-date over vloer-, dak- en gevelisolatie en warmtepompen

Bekijk de Winsol-webinar hieronder!

Recent nieuws

pvc vs aluminium ramen en deuren welke kiezen

PVC of aluminium ramen? Welk materiaal kiezen?

Op zoek naar nieuwe ramen en deuren? Dan duurt het niet lang voor je je de vraag stelt: kies ik voor aluminium of pvc profielen? Bij Winsol helpen we je alvast bij de keuze!

PVC of Aluminium? Winsol maakt kiezen makkelijk!
Winsol SolarFix voorzetscreen vs. SolarBox voorzetrolluiken

Screens of rolluiken – Welke voorzet zonwering voor je bestaande ramen?

Wat is het verschil tussen voorzet screens en rolluiken als zonwering? Wanneer kies je voor SolarBox rolluiken en wanneer passen SolarFix screens beter bij jou?

We helpen je op weg!
Winsol Lumisol luifel terras aan zwembad

5 redenen om een Winsol zonneluifel te kiezen

De ideale luifel of zonnescherm kiezen. Niet makkelijk, maar we helpen je graag via deze blog!

Ontdek waarom!
Terug naar het nieuwsoverzicht