Webinar isolatienormen 2021 - Batibouw virtueel

Sta je op het punt om te bouwen of verbouwen en je hebt heel wat vragen over de isolatienormen waaraan je woning moet voldoen? Om je te helpen werkte Winsol als ramen en deuren-specialist mee aan een Batibouw webinar over de isolatienormen.

> Bekijk de webinar op YouTube

Salondagen bij Winsol. Profiteer tot 31/03/2021 van de acties op Winsol ramen en deuren, rolluiken, garagepoorten, luifels, screens en de Pergola SO!.
> Ontvang je gratis offerte

Gratis webinar op BATIBOUW virtueel vanaf 3/03 10u

Je hebt waarschijnlijk wel al gehoord van de klimaatdoelstellingen van 2030. Om deze doelstellingen te behalen zijn er door de Belgische regering nog strengere isolatienormen opgesteld waaraan een gerenoveerde woning of een nieuwbouw moet voldoen. 

Omdat het moeilijk is om helemaal up-to-date te blijven organiseert persbureau Two Cents tijdens BATIBOUW een gratis webinar over de isolatienormen met specialisten IsoPearls, Daikin, Sto, Rockwool en Winsol

Onze ramen en deuren-specialist vertelt je tijdens deze webinar alles over de verschillende profielen en beglazingen en de zaken waarmee je rekening moet houden bij de keuze van nieuwe ramen en deuren. De andere partners brengen je up-to-date over vloer-, dak- en gevelisolatie en warmtepompen

Bekijk de Winsol-webinar hieronder!

Recent nieuws

Winsol Lumisol luifel terras aan zwembad

5 redenen om een Winsol zonneluifel te kiezen

De ideale luifel of zonnescherm kiezen. Niet makkelijk, maar we helpen je graag via deze blog!

Ontdek waarom!
grote aluminium ramen met slanke profielen

3 schrijnwerkupdates voor designliefhebbers

Binnenkort is het opnieuw Batibouw, de hoogmis om je te laten informeren én inspireren op het vlak van bouwen en renoveren. Winsol begint daar graag nu al mee. Maak kennis met onze 3 design-updates aan het bestaande ramen en deuren gamma!

Ontdek de 3 updates
Hittegolf thermometer zomer

Meer hittegolven? Zonwering zorgt voor verkoeling

Het wordt ’s zomers steeds warmer. Ook in ons huis! Zonwering wordt dus belangrijker dan ooit voor een comfortabele binnentemperatuur.

Hoe kan Winsol helpen
Terug naar het nieuwsoverzicht