Technisch administratief bediende Balustradeprojecten - Ardooie

De Winsol Group, met hoofdzetel in Izegem, is een sterk groeiende onderneming. Al meer dan 140 jaar zijn zij actief in aluminium en PVC-schrijnwerk, rolluiken, sectionale poorten, zonwering en balustrades. Dit vanuit het idee: “Winsol maakt je woning compleet”. Vanuit diverse productievestigingen in België en Frankrijk zorgen een 450-tal medewerkers er voor dat elke klant een product op maat wordt voorgesteld. Winsol kenmerkt zich door een hoge graad van kwaliteit en duurzaamheid, betrouwbaarheid en service.

Functie

  • Je werkt mee als ondersteuning van onze offerteafdeling  door het voorbereiden, maken en opvolgen  van offertes voor balustradeprojecten.
  • Je verzorgt tevens een aantal  administratieve taken ter ondersteuning van de projectleiders waaronder de  aangifte van de werken aan RSZ en controle van aankoopfacturen.
  • Je helpt mee bij het administratief afhandelen van contracten zoals aanvraag kredietlijnen, bankwaarborg,….

Profiel

  • Je kan de juiste prioriteiten leggen, nauwkeurig werken en je bent communicatief.
  • Je bent gedreven om je opdrachten perfect af te werken en bent flexibel op het vlak van werkuren.
  • Je bent gegradueerde in de bouw of bedrijfsmanagement en hebt ervaring in een gelijkaardige functie.
  • Je kan goed om met MS Office .
  • Je hebt operationele kennis van het Frans.

Aanbod

Wij bieden een stabiele, persoonsgerichte onderneming met toekomst. Je komt terecht in een enthousiast team en in een aangename, informele werksfeer. Je gaat aan de slag in een binnendienstfunctie met veel variatie en verantwoordelijkheid en je kan jezelf ontwikkelen tot specialist. Er is een aantrekkelijk en competitief salaris voorzien.

Je contactpersoon voor deze job

Michèle Demortier
HR Manager

Winsol nv/sa

Tel: +32 (0)51 33 18 11
Fax: +32 (0)51 33 19 92
E-mail: michele.demortier@winsol.eu

Calculator
Assistent-projectleider
Ardooie

Bekijk meer vacatures

Als werfleider zorg je ervoor dat de werken voor wat betreft schrijnwerk en zonwering vakkundig worden uitgevoerd en de klanten tevreden zijn.

Werfleider
Particuliere werven schrijnwerk en zonwering
Brabant

Als toonzaaladviseur ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de klanten in de toonzaal en een correcte opvolging van de dossiers voortvloeiend uit de klantenbezoeken. Je ondersteunt ook de collega's verkopers bij het calculeren en afwerken van de dossiers.

Toonzaaladviseur
Calculator
Zaventem

Heb je ervaring met de plaatsing van ramen en deuren, rolluiken, zonwering en/of sectionale poorten, al dan niet van het merk Winsol? En ben je op zoek naar bijkomende opdrachten in regio Brabant?

Plaatser
Monteur
Brabant