Talent Acquisition Specialist - Izegem

Met meer dan 140 jaar op de teller en 500 medewerkers zijn wij een sterk verankerd, winstgevend Belgisch bedrijf. Winsol is een trendsetter binnen de productie van ramen, deuren, poorten, zonwering en balustrades.
Naast onze spreiding in België groeien we ook gestaag in het buitenland.
Deze ruime spreiding, onze verscheidenheid aan functies binnen de productie, ondersteunende diensten en verkoop, maken van Winsol een bedrijf waar je kan bouwen aan je toekomst, je kennis verruimen en dit samen met toffe collega’s!

Winsol zoekt een ervaren recruiter om haar HR team te vervolledigen en de rekrutering een ware boost te geven!

 

Je functie ziet er als volgt uit

 • Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het uitbouwen en het uitvoeren van het rekruteringsbeleid binnen de Winsol groep (ongeveer 500 medewerkers).
 • Jij bent hét aanspreekpunt voor alle hiring managers. Door regelmatig overleg met hen begrijp je hun noden en kan je hen ook telkens op de hoogte houden van de stand van zaken. Door een goed overzicht te bewaren en gestructureerd te werken zorg je er meteen ook voor dat de HR manager snel en duidelijk een overzicht heeft van de uitgezette acties, investeringen en resultaten. Er is een sterke focus op de (technische) bediendenprofielen – over alle productieafdelingen en commerciële regio’s heen, maar ook vacatures voor arbeiders behoren tot het takenpakket. Het grootste deel van de vacatures voor arbeiders wordt echter opgevolgd door onze inhouse rekruteringspartners.
 • Je searcht actief naar potentiële kandidaten, screent de cv’s, organiseert de interviews met kandidaten (je hebt dus zelf de gesprekken), houdt hen op de hoogte van het rekruteringsproces en plant in overleg met de hiring managers de volgende rondes in.
 • Je neemt initiatieven om het instroombeleid te professionaliseren en zorgt ook voor de onboarding en vlotte integratie van de nieuwe collega’s.
 • Je denkt mee over employer branding en werkt samen met de HR manager projecten uit om Winsols naambekendheid te verhogen op de jobmarkt.
 • Je ondersteunt het HR team ook bij andere diverse projecten.

Dit is het profiel dat wij zoeken

 • Je beschikt over minstens drie jaar relevante ervaring als recruiter – affiniteit met de bouwsector is een plus!
 • Je kent de juiste job boards en rekrutering via social media kent voor jou geen geheimen. Sterker nog, je hebt heel wat ervaring in het direct searchen van profielen via LinkedIn en je doet dit ook erg graag.
 • Je bent communicatief sterk en erg aanspreekbaar. Je hebt geen moeite om goede relaties uit te bouwen met rekruteringspartners en houdt ervan om je netwerk uit te bouwen en aan te spreken.
 • Je communiceert vloeiend in het Nederlands, Engels en Frans.
 • Je streeft ernaar om elke dag opnieuw verbeteringen aan te brengen in je werk. Zomaar een tekst kopiëren is niet je ding en je durft bestaande processen in vraag te stellen.

Waarom wil jij deel uitmaken van ons team?

 • Je krijgt veel vrijheid om je ding te doen. We verwachten uiteraard resultaten en je moet steeds werken met de Winsol waarden in gedachten (respect, gedrevenheid, klantgerichtheid en fierheid), maar verder mag (moet) je vooral je eigen stempel drukken!
 • Je krijgt ook flexibiliteit (en die verwachten we natuurlijk ook wel wat terug). Rekrutering is geen 9-to-5 job en interviews gaan soms na de klassieke werkuren door, maar anderzijds is telewerk (deels) mogelijk en kan je je agenda veelal zelf bepalen.
 • Winsol is een groeibedrijf en dat zorgt dat je je nooit verveelt. Altijd vacatures bij de vleet! Ons HR team mag dan wel klein zijn, we zorgen goed voor elkaar en op die manier leren we voortdurend bij! Dankzij de zeer diverse profielen die we zoeken, is geen enkele dag dezelfde.

Interesse?

Mail dan jouw cv en motivatie naar liesbeth.pattyn@winsol.eu. Alle sollicitaties worden behandeld vanaf 1 september 2021 (want Liesbeth geniet nog heel even van haar baby’tje thuis op dit moment ;)

Recruiter

Bekijk meer vacatures

Kom jij onze werfleiding ondersteunen als calculator?

Calculator
Schrijnwerk
Sint-Denijs-Westrem

Ben je gebeten door sales en wil je de bouwwereld verder verkennen?
Dan is de functie als buitendienst bij Winsol jouw volgende stap!

Sales
Buitendienst
B2C
Zonwering

Ben je gebeten door sales en wil je de bouwwereld verder verkennen?
Dan is de functie als buitendienst bij Winsol jouw volgende stap!

Sales
Buitendienst
B2C