Winsol wave

Banken geven toe: “Slim investeren in je huis is het nieuwe sparen”

Door de lage rente is geld sparen al lang niet meer rendabel. De nieuwe trend is: investeren in het huis door oude ramen en deuren te vervangen. Dat levert direct een rendement van minimaal 5% op. En een enorme stijging van het wooncomfort.

De oplossing om meer rendement uit uw geld te halen wordt ook aanbevolen door zowel experts uit de bouwwereld als uit de financiële sector.
PVC/kunststof ramen en deuren zijn nu betaalbaarder en leveren een ongekend rendement. De opbrengst is volgens specialisten vergelijkbaar met een spaarrente van 5%.

Voorkom 50% warmteverlies

Ramen en deuren zorgen voor ongeveer 50% van het warmteverlies in uw huis. De nieuwste generaties isolatieglas en kunststof ramen en deuren voorkomen dit. Ze isoleren maximaal en zorgen zo voor een veel lagere energierekening. De gasrekening valt in de praktijk zo’n 20% lager uit! Winsol gaat hier nog een stapje verder, met onze super isolerende ramen en deuren, garageproducten maar ook met rolluiken en screens.

Zuiniger én comfortabeler

Kunststof ramen en deuren hebben nog veel meer voordelen. Uw huis wordt een stuk comfortabeler, stiller en inbraakwerend.
Bovendien: u hoeft nooit meer te schilderen. Dat zal u – behalve het gasverbruik – veel geld, tijd en zorgen besparen!

Bewezen feiten

• Door dubbel glas tot 20% lagere gasrekening
• Uw huis blijft koeler in de zomer
• Veel minder buitenlawaai
• Veilig: inbraakwerend
• Nooit meer verven
• Waardevermeerdering van uw huis
• Nu (nog) goedkoper door laag BTW-tarief

Beter voor het milieu

Wat veel mensen niet weten is dat moderne kunststof ramen en deuren vaak gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Dat maakt het een groen alternatief dat bomenkap en liters verf overbodig maakt.

Nu (nog) met BTW-korting

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof ramen en deuren. Daardoor zijn de prijzen sterk gedaald. Bovendien profiteert u nu nog deels van een verlaagd BTW-tarief, wat enorm veel kan schelen. Het is de vraag of dit lage tarief volgend jaar ook nog geldt, dus een reden te meer om snel actie te ondernemen!

Hoeveel gaat u besparen?

Binnenkort zal u via de website van Winsol een exacte berekening kunnen maken wat U kan besparen op uw energiefactuur.
Ondertussen kan u nu, vrijblijvend, steeds terecht in één van onze showrooms of zend ons een contactformulier en wij berekenen met plezier uw situatie.

Winsol, bouwt mee aan uw toekomst!

 

Bron: Live Smart Save Money
Gepost op Friday, November 18, 2016

Recent nieuws

Rolluiken Winsol 1

Rolluiken? Meer voordelen dan je denkt!

Denk jij dat rolluiken passé en ouderwets zijn? Wel, dat heb je helemaal mis! Bovendien zorgen rolluiken voor extra isolatie, privacy én veiligheid. We zetten hieronder nog even 6 onverwachte voordelen op een rijtje.

Ontdek de 6 voordelen van rolluiken

SCREENS: controleer de lichtinval én je privacy

Je kunt er niet naast kijken: screens zijn al een tijdje ‘hot’ in zonweringsland. Vreemd is dat niet, want screens bieden niets dan voordelen. We zetten ze voor jou graag op een rijtje.

Screens: bescherm je privacy en controleer je lichtinval

Isoleren begint bij je garagepoort

Een super-geïsoleerde garagepoort, waar is dat goed voor? Je krijgt je energieverbruik onder controle, beschermt je spullen beter en verbetert de EPC-score van je huis! Lees snel verder ...

Ontdek onze super-isolerende garagepoort!
Terug naar het nieuwsoverzicht