Screens: bescherm je privacy, controleer je lichtinval
Winsol wave

SCREENS: controleer de lichtinval én je privacy

Je kunt er niet naast kijken: screens zijn al een tijdje ‘hot’ in zonweringsland. Vreemd is dat niet, want screens bieden niets dan voordelen. We zetten ze voor jou graag op een rijtje.

Profiteer van de actie Summer Deals: tot en met 15 september actie korting op de motor. Ontvang hier je kortingscheque!

1. Bespaar op je energieverbruik

Wie screens installeert kan in elk geval die energieverslindende airco achterwege laten. Met de screens van Winsol houd je tijdens de warme zomermaanden je woning of kantoor heerlijk koel! Wist je trouwens dat het 3 x meer energie kost om je huis af te koelen dan te verwarmen? Dankzij screens bespaar je dus flink op je energiefactuur. Dat is niet enkel goed voor je portemonnee, je draagt ook zorg voor het milieu door de CO2-uitstoot te beperken.

2. Controleer je privacy en de lichtinval

Veel lichtinval is aangenaam maar soms hebben we behoefte aan privacy. Met de screens van Winsol kun je het beste van 2 werelden samenbrengen: de inkijk verminderen of helemaal verhinderen en toch optimaal blijven profiteren van het heerlijke zonlicht. In het Winsol-gamma vind je namelijk screens die een maximum aan lichtinval combineren met een minimum aan inkijk. Maar we beschikken ook over een uitgebreid gamma aan gedeeltelijk of volledig verduisterende screens, voor wie liever geen rolluiken installeert.

Informeer je gerust in één van onze verkooppunten over deze oplossingen!

3. Een elegante en duurzame oplossing

Screens passen bijzonder goed bij de strakke en minimalistische bouwstijl die tegenwoordig helemaal ‘in’ is. Door het ingenieuze inbouwsysteem of de compacte behuizing van Winsol heb je geen storende elementen die je gevel ontsieren of het karakter van grote raampartijen bederven. De screens van Winsol gaan bovendien bijzonder lang mee en worden ook zo duurzaam mogelijk geproduceerd.

4. Bescherming

Met de screens van Winsol bescherm je niet enkel jezelf tegen schadelijke UV-stralen, ook je kamerplanten en je meubilair zullen je dankbaar zijn. Screens zorgen ervoor dat je kostbare en lichtgevoelige meubelstukken niet verkleuren onder invloed van de zon. Je planten blijven uit de felle zon zodat hun bladeren niet verschroeien en ze ongeschonden de zomer overleven.

Nog een extra reden dus om voor screens te kiezen!

5. Een grote keuze aan mogelijkheden

Met screens geef je aan je woning of kantoor een hoogstpersoonlijke toets. Bij Winsol zorgen we om te beginnen voor een zeer ruime keuze aan kleuren. Jij kiest dus zelf of je gaat voor contrasterende vlakken of een kleur die zeer nauw aansluit bij de gevel of profielen. Bovendien worden alle screens op maat gemaakt, zodat ook speciale of afwijkende afmetingen moeiteloos voorzien kunnen worden van een screen.

Meer weten? Vraag gerust een gratis en vrijblijvende offerte!

6. Beestjes buiten

Tijdens de zomerperiode zetten we graag ramen en deuren wagenwijd open. Helaas betekent dat ook dat allerlei vliegende insecten hun weg naar binnen vinden. De screens van Winsol houden in neergelaten toestand die ongewenste bezoekers buiten en fungeren dus ook als hor of vliegraam.

7. Veiligheid boven alles

De screens van Winsol hebben een hoge levensduur omdat ze bestand zijn tegen hoge windsnelheden. Je screens blijven dus muurvast zitten, ook bij onverwachte windstoten!

8. Comfort

Dat de screens bediend worden door middel van een stille motor met afstandsbediening is natuurlijk vanzelfsprekend. Comfort, design en gebruiksgemak gaan hier hand in hand.

9. Inbouwscreens

Je nieuwbouwgevel liever niet langen ontsieren door een inbouwkast? Dan is de inbouwscreen dé geschikte oplossing voor jou. Dit screen wordt boven het raam of in een nis geplaatst. De behuizing wordt netjes in de spouw van de gevel verwerkt, zodat die er piekfijn blijft uitzien.

Je ziet, bij Winsol denken we ongeveer aan alles!

Recent nieuws

Winsol Zonnescherm SQUARO

Optimaal genieten van de nazomer met de juiste zonwering!

Met wat geluk gaan we de komende weken nog een mooie nazomer tegemoet. Samen gezellig en comfortabel genieten van je tuin of je terras wordt nog leuker met de juiste zonwering. We zijn zo vrij je enkele tips aan te bieden.

Lees de 5 tips

Pergola SO! Actie schuifwanden tot 15/09

Houten en glazen schuifwanden maken van je Pergola SO! een zalig en beschutte plaats, waarin je het hele jaar door kunt genieten van je tuin of je terras. Ontdek de voordelen en de promo hier!

Lees meer over Pergola SO! Actie schuifwanden tot 15/09
Pergola So! Red Dot

Pergola SO! van Winsol wint Red Dot Design Award

De Pergola SO! van Winsol combineert een uiterst strak design met een hippe technologische snufjes. Ontdek hier waarom dit innovatieve lamellendak in de prijzen viel.

Lees meer over Pergola SO! van Winsol wint Red Dot Design Award
Terug naar het nieuwsoverzicht