Een rolluik in Sint-Niklaas
elektrische rolluiken Sint-Niklaas
rolluiken in houtmotief in Sint-Niklaas
Winsol wave

Rolluiken Sint-Niklaas

Veel mensen zijn op zoek naar meer veiligheid & privacy in hun woning of willen besparen op hun energierekening, dit is mogelijk dankzij de innovatieve rolluiken van Winsol. Ontdek hieronder hoe Winsol hierin slaagt.

Veiligheid & privacy

Wie kiest voor geautomatiseerde rolluiken kan vooraf instellen op welke tijdstippen de rolluiken moeten worden opgetrokken of worden neergelaten. Hierdoor kan je steeds de indruk creëeren dat er iemand thuis is, ook al dit niet geval wanneer je bijvoorbeeld op reis bent.

Bovendien werken de versterkte onderlat en veiligheidsgeleiders in de rolluiken inbraak vertragend.

Energiebesparende rolluiken

De rolluiken van Winsol zorgen bovendien voor een besparing op je energierekening doordat ze in de winter de warmte binnen houden waardoor de verwarming minder hoog moet staan en in zomer de warmte buiten houden.

Geluidsisolerende rolluiken

Voor wie veel last heeft van omgevingsgeluid, bijvoorbeeld spelende kinderen of een voorbijrijdende trein zijn rolluiken een geschikte oplossing om vervelende geluiden te dempen. Je zal versteld staan hoe goed rolluiken het omgevingsgeluid verminderen.

Binnenvallend licht regelen

Wie ’s morgens snel wakker wordt van de opkomende zon of  ’s avonds vaak last heeft van de ondergaande zon bij het televisie kijken is zeker gebaat met het plaatsen van rolluiken. Ze laten je toe om het binnenvallend licht naar eigen wens te regelen.

Stijlvolle rolluiken

Sta je weigerachtig ten opzicht van rolluiken omdat ze het uitzicht van je woning zouden verpesten? Dat is helemaal niet nodig. De rolluiken van Winsol kunnen perfect afgestemd worden op de uitstraling van je gevel waardoor je woning met rolluiken nog steeds één mooi geheel vormt.

Rolluiken Sint-Niklaas

Kom bij interesse zeker eens langs in de  Winsol showroom in Sint-Niklaas om alle types rolluiken van dichtbij te bekijken. We staan je heel graag bij met informatie en advies indien je twijfelt tussen inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken. Bekijk onze verkooppunten pagina voor de openingsuren en contactinformatie.

Inbouwrolluiken Sint-Niklaas

Inbouwrolluiken Sint-Niklaas

Voorzetrolluiken Sint-Niklaas

Voorzetrolluiken Sint-Niklaas

Opbouwrolluiken Sint-Niklaas

Opbouwrolluiken Sint-Niklaas

Winsol in Sint-Niklaas

In onze showroom in Sint-Niklaas ben je ook aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar nieuwe ramen, deuren, garagepoorten, zonwering en terrasoverkappingen.

Rolluiken Sint-Niklaas