Een rolluik in Oostende
elektrische rolluiken Oostende
rolluiken in houtmotief in Oostende
Winsol wave

Rolluiken Oostende

Rolluiken zijn een ideale oplossing om te besparen op je energierekening door in de zomer de warmte buiten en in de winter binnen te houden. Benieuwd welke voordelen rolluiken nog hebben? Ontdek ze hieronder.

Veiligheid & privacy

Wanneer je geniet van een deugddoende vakantie hoef je je geen zorgen te maken over inbrekers bij het achterlaten van je woning. Dankzij de geautomatiseerde rolluiken van Winsol kan je de indruk geven dat je thuis bent door vooraf in te stellen op welke tijdstippen je rolluiken ’s morgens geopend worden en ’s avonds worden neergelaten.

Daarnaast hebben de Winsol rolluiken ook een anti-ophefsysteem en veiligheidsgeleiders om inbrekers te verhinderen zomaar je woning te betreden.

Energiebesparende rolluiken

Een te hoge energiefactuur kan gedrukt worden door te besparen op verwarming of airco. Dit kan dankzij het installeren van rolluiken. Winsol rolluiken werken isolerend in de winter waardoor ze de de warmte binnen houden en de koude buiten. In de zomer werken ze zonwerend en houden ze de warmte buiten waardoor het langer fris blijft in huis.

Geluidsisolerende rolluiken

Alle rolluiken van Winsol zijn vervaardigd uit geluidsisolerende materialen waardoor ze de zonder problemen vervelend omgevingsgeluid  kunnen dempen en je kan genieten van de rust in huis zonder gestoord te worden door het lawaai van buitenshuis.

Binnenvallend licht regelen

Wie vaak last heeft van binnenvallend zonlicht in de woonkamer of slaapkamer kan dit makkelijk regelen dankzij het gebruik van rolluiken. Televisie kijken zonder gestoord te worden door de ondergaande zon in je televisiescherm of ’s ochtends langer slapen door het buitenhouden van de opgaande zon wordt mogelijk dankzij de rolluiken van Winsol.

Stijlvolle rolluiken

Gelijk welk type rolluiken je voorkeur heeft, bij Winsol heb je bij elk type steeds de keuze uit een uitgebreid gamma kleuren om je rolluiken af te stemmen op de andere elementen in je gevel. Zo vormt alles één mooi geheel.

Rolluiken Oostende

In de Winsol showroom in Oostende kan je alle inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken van dichtbij bekijken en advies verkrijgen over welke rolluiken het best passen bij je woning. Kom zeker eens langs, onze medewerkers in Oostende helpen je met plezier verder.

SolarBox rolluiken op zonne-energie

SolarBox rolluiken op zonne-energie Oostende

Winsol in Oostende

Benieuwd naar onze andere kwalitatieve producten? Laat je ook informeren bij het Winsol team in Oostende over ramen, deuren, garagepoorten, terrasoverkappingen en zonwering.

Rolluiken Oostende