Winsol wave

Rolluiken Leuven

Of je nu op zoek bent naar inbouwrolluiken of opbouwrolluiken, het uitgebreid gamma rolluiken van Winsol biedt een oplossing voor elk type of stijl van woning. Ontdek de voordelen en types rolluiken hier.

Veiligheid & privacy

Een eerste voordeel bij het gebruik van rolluiken is de extra veiligheid die ze je bieden. Ben je vaak uit huis en wil je toch de indruk geven dat er steeds iemand thuis is om zo potentiële inbrekers af te schrikken dan kan je gebruik maken van de geautomatiseerde rolluiken. Deze laten je toe om vooraf de tijdstippen in te stellen wanneer je rolluiken moeten worden opgelaten of neergelaten.

Energiebesparende rolluiken

Naast veiligheid hebben rolluiken als voordeel ook dat ze energiebesparend zijn.
Geen onnodige verwarmingskosten meer in de winter of de airco die te lang moet draaien in de zomer. In de winter werken rolluiken isolerend en houden ze de koude buiten en de warmte binnen. In de zomer werken ze zonwerend en zorgen ze ervoor dat je ruiten minder snel opwarmen waardoor de warmte buiten blijft.

Geluidsisolerende rolluiken

Rolluiken hebben als voordeel ook dat ze een geluidsisolerende werking hebben. Wie veel last heeft van omgevingsgeluid kan dit geluid een heel stuk dempen dankzij het gebruik van rolluiken. Geen last meer van die drukke spooroverweg of grote baan. Je zal versteld staan van het resultaat.

Binnenvallend licht regelen

Rolluiken bieden je ook het voordeel dat je het binnenvallend licht van de opkomende of ondergaande zon naar eigen wens kan regelen. Heb je voor televisie of in de slaapkamer vaak last van de zon dan kan kan je door middel van de rolluiken de zon gedeeltelijk of volledig uitsluiten.

Stijlvolle rolluiken

Je bent ongetwijfeld al helemaal overtuigd van de voordelen van het gebruik van rolluiken, maar we kunnen nog een voordeel aanbieden. Winsol laat je rolluiken perfect passen bij de stijl van je woning. Geen storende elementen meer door het verschil in stijl tussen je voordeur, garagepoort en rolluiken. Bij winsol stemmen we alle elementen op elkaar af

Rolluiken Leuven

Overtuigd van de voordelen en op zoek naar nieuwe rolluiken in de buurt van Leuven? Spring dan eens binnen in onze showroom in Leuven en stel gerust al je vragen rond onze inbouwrolluiken, voorzetrolluiken, opbouwrolluiken of grote rolluiken. We geven je met plezier advies.

Inbouwrolluiken Leuven

Voorzetrolluiken Leuven

Grote rolluiken Leuven

Winsol in Leuven

Het Winsol team in Leuven helpt je niet alleen met rolluiken maar ook met ramen, deuren, zonwering, garagepoorten, raamdecoratie en terrasoverkappingen. Laat je dus zeker eens informeren of adviseren.

Rolluiken Leuven