Winsol wave

Rolluiken Antwerpen

Zowel voor renovatie als nieuwbouw beschikken we bij Winsol over het gepaste type rolluiken. Dankzij jarenlang onderzoek en ervaring bieden we onze klanten de meest innovatieve rolluiken aan die steeds op maat gemaakt zijn waardoor ze zonder problemen in elke woning geïnstalleerd kunnen worden.

Veiligheid & privacy

Rolluiken zijn ideaal voor wie op zoek is naar extra veiligheid en privacy in huis. Dankzij de versterkte onderlat en veiligheidsgeleiders werken onze rolluiken inbraak vertragend en creëeren ze een extra veilig gevoel in je woning.

Ben je op zoek naar wat extra gebruiksgemak dan kan je kiezen voor onze geautomatiseerde rolluiken in plaats van manuele rolluiken. Deze worden vanzelf opgetrokken en neergelaten op de tijdstippen die je zelf bepaalt. Een bijkomend voordeel hiervan is dat de geautomatiseerde rolluiken steeds de indruk geven dat er iemand thuis is ook al is dit niet het geval, wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent.

Energiebesparende rolluiken

Wil je naast extra veiligheid en privacy ook nog besparen op je energierekening? Dan zijn rolluiken  hier een ideaal middel voor. Rolluiken hebben namelijk een isolerende werking.
In de koude wintermaanden houden rolluiken de kou buiten en de warmte binnen waardoor je de verwarming in je woning minder hoog moet zetten.

In de warme zomermaanden werken de rolluiken zonwerend. Wanneer ze dicht zijn, zorgen ze ervoor dat het glas in je woning minder snel opwarmt waardoor ze snelle temperatuurstijgingen in de woning tegengaan.

Geluidsisolerende rolluiken

Een extra voordeel van het gebruik van rolluiken is het omgevingsgeluid dat ze dempen. Woon je in een luide buurt of aan een drukke baan, dan zul je versteld staan van het straatlawaai dat ze tegenhouden.

Binnenvallend licht regelen

Iedereen kent het probleem wel. Je kijkt televisie en ziet het scherm onvoldoende omdat de ondergaande zon in het beeld zit.
Winsol rolluiken bieden je het voordeel dat je ze net op de juiste hoogte kan neerlaten om de ondergaande zon te temperen.

Stijlvolle rolluiken

Gelijk welke stijl je kiest voor je woning, bij Winsol vind je zonder twijfel de rolluiken die bij de stijl van je woning passen. Bij elk type rolluik beschikken we tevens ook over een uitgebreid aanbod aan kleuren zodat de rolluiken die je kiest voor je woning één geheel vormen met de rest van je woning.

Rolluiken Antwerpen

Woon je in de buurt van Antwerpen en ben je op zoek naar rolluiken op maat met alle voordelen hierboven besproken? Kom dan eens langs bij de Winsol showroom in Sint-Niklaas, Aartselaar of Ekeren of bij onze lokale Premium Partners Mattheeusen en Zn. in Essen, ASBL in Lint of Stebo in Rijkevorsel.

Voorzetrolluiken Antwerpen

Winsol in Antwerpen

Ook op zoek naar garagepoorten, ramen, deuren, zonwering of terrasoverkappingn? Spring dan zeker eens binnen bij onze Premium Partners of showrooms in Antwerpen.

Rolluiken Antwerpen