Rolluiken voor ramen

Onze rolluiken zijn zowel functioneel als stijlvol. Door jarenlange ervaring en onderzoek bieden wij steeds innovatieve rolluiken aan. Zowel voor renovatie als voor nieuwbouw beschikken wij altijd over het gepaste type. Onze rolluiken zijn trouwens steeds op maat gemaakt zodat wij ze in iedere woning zonder problemen kunnen integreren.

Rolluiken

Veiligheid & privacy

Rolluiken zijn steeds voorzien van een versterkte onderlat en veiligheidsgeleiders. Dankzij deze twee kenmerken werken al onze rolluiken inbraak vertragend waardoor je steeds een veilig gevoel ervaart in jouw woning.

Naast manuele rolluiken is het ook mogelijk om volledig geautomatiseerde rolluiken te plaatsen zodat deze vanzelf opgetrokken en neergelaten worden. Naast een aangename gebruikerservaring bieden automatische rolluiken ook de indruk dat er steeds iemand thuis is, ook al ben je met vakantie.

Energiebesparende rolluiken

Rolluiken hebben een isolerende werking. Tijdens de kille wintermaanden helpen rolluiken de kou buiten en de warmte binnen te houden.

Als de zon schijnt werken de rolluiken eveneens zonwerend. Neergelaten rolluiken vertragen de opwarming van het glas en verhinderen zo temperatuursstijgingen in je woning. 

Geluidsisolerende rolluiken

Als je een oplossing zoekt om straatlawaai en omgevingsgeluid te verminderen, dan bieden rolluiken de ideale oplossing. Je staat gegarandeerd versteld van het resultaat.

Binnenvallend licht regelen

Winsol lamellen met daglichtuitsparingen staan je toe om binnenvallend licht zelf te regelen.

Met onze rolluiken kan je genieten van getemperd licht tijdens een zonnige dag of van volledige duisternis net voor je gaat slapen door de rolluiken op de juiste hoogte neer te laten. 

Stijlvolle rolluiken

Bij Winsol verkopen we verschillende soorten rolluiken. Welk type of soort u ook kiest, we beschikken steeds over een brede waaier aan kleuren. Op die manier zorgen wij steeds dat alles één geheel vormt met de rest van je woning. 

SolarBox rolluiken op zonne-energie

SolarBox : voorzetrolluiken op zonne-energie

Op zoek naar dé renovatieoplossing? SolarBox voorzetrolluiken bevatten 2 mooi geïntegreerde zonnepanelen waardoor elektrische kabels trekken helemaal niet nodig is. De installatie verloopt vlot en snel én volledig aan de buitenkant van het huis. 

Lees meer over SolarBox

Zwarte inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken staan bekend als de meest traditionele rolluiken het aanbod. Je zie dit type rolluiken dan ook vaak terug komen bij bestaande woningen. Inbouwrolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen zo worden afgestemd op de stijl van jouw woning.

Meer informatie over inbouwrolluiken.

voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken kunnen worden voorzien van een geïntegreerd vliegenraam. Zowel het rolluik als het vliegenraam kan afzonderlijk bedient worden. Zowel het rolluik als het vliegenraam wordt netjes opgerold in de rolluikkast wanneer je dit niet wenst te gebruiken.

Klik hier voor meer uitleg over onze voorzetrolluiken

Wit deels geopend opbouwrolluik

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiiken worden steeds bovenop het raam geplaatst. Deze rolluiken worden vaak gebruikt bij woningen waarbij er niet veel ruimte is rondom de ramen. 

Lees hier meer informatie over opbouwrolluiken

Rolluiken