Combisol 3050 zonwering

Ontdek de ervaringen over het Combisol 3050 zonnescherm van de familie Lippens.

De familie Lippens geniet met volle teugen van hun Combisol 3050.

Om 2 redenen kozen wij voor een zonwering. Onze woonkamer ligt volledig zuidgericht. Aan de ene kant een enorm voordeel om te genieten van de eerste zonnestralen en het vele licht, maar toch kan dit soms ook nadelig zijn als de zon teveel warmte afgeeft en het binnen te warm wordt. Met een zonwering zouden we dus de warmte kunnen buiten houden.

Genieten van hun terras

Een tweede reden is om meer te kunnen genieten van ons terras want tijdens hete zomerdagen is er een aangenamere temperatuur onder de zonwering. Op voorhand hadden we dus al besloten dat we een zonnetent zouden plaatsen. Al van bij de ruwbouw troffen we hiervoor de nodige voorzieningen. Qua type viel ons oog op een Combisol 3050 zonnescherm.

Het zonnescherm was snel gekozen

Tijdens Batibouw zagen we deze zonwering hangen op de stand van Winsol. Het zonnescherm zag er ontzettend stevig uit en was ook mooi qua afwerking. De kleur was snel gekozen.

Van begin tot einde

Onze gevel werd bekleed met crepie en we wilden met ons zonnescherm in dezelfde tint blijven om een geheel te vormen. Winsol heeft ons van begin tot einde goed begeleid. Het commercieel contact was uitstekend en de eigen plaatsingsploeg van Winsol heeft ook voortreffelijk werk geleverd.

Met ons ingebouwde zonnescherm Combisol 3050 van Winsol genieten wij zowel binnen als buiten van een aangename temperatuur!

Combisol zonnescherm
Diensten en advies: 

Deze Winsol producten werden gebruikt: Combisol

Bestanden

Er zijn geen publieke documenten beschikbaar voor deze realisatie.

Maatwerk

Je woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?