Foto van een Win Cube
Onder een Win Cube terrasoverkapping
De Winsol Win Cube
Winsol wave

WinCube terrasoverkapping

Benieuwd naar deze WinCube realisatie bij de familie Verheyen? Bekijk de foto's!

De WinCube terrasoverkapping is een architectonische verrijking met een frame opgebouwd uit hoogwaardig aluminium onderdelen. Deze terrasoverkapping is zeer veelzijdig en kan op verschillende manieren gebruikt of zelfs uitgebreid worden. Zo kan een schuifdeur of
windvaste screen aan de constructie toegevoegd worden.

Familie Verheyen

Van bij het begin was het ons al zeer duidelijk: “een strakke terrasoverkapping, daar gaan we naar op zoek!” Met dat idee zijn we naar de Tuinbeurs in Hasselt getrokken.

WinCube, de perfecte keuze

We hebben veel verschillende types terrasoverkappingen bekeken en overwogen, maar op de Winsol beursstand hebben we een systeem gevonden dat perfect aansloot bij ons ideaal: de WinCube. Omdat Winsol als enige dit systeem aanbood, hebben we niet lang getwijfeld om te bestellen.

Er werd aan één zijde van de terrasoverkapping een screendoek voorzien voor extra afsluiting van ons terras. Een niet overbodige luxe voor wat meer privacy én extra bescherming tegen een laagstaande zon. We hebben om dezelfde redenen ook screens aan onze ramen geplaatst. Zo behouden we bovendien een uniforme gevel.

Smaken verschillen

Bij de opmeting hebben we dan samen met de vertegenwoordiger de kleurstalen bekeken. Kleuren en smaken verschillen, maar voor ons is dit de perfecte kleurcombinatie. De kleuren sluiten perfect aan bij onze gevel en ook het strakke design van de WinCube werd behouden.

Het resultaat mag er zijn

Er komen veel goede reacties op deze terrasoverkapping, maar we zijn vooral zelf erg tevreden. Dit is volledig wat we zochten! We zijn zeer goed geholpen en raden Winsol zeker aan!

WinCube terrasoverkapping
Winsol terrasoverkapping
Winsol terrasoverkappingen op maat
Win Cube met zonweringdoek
Winsol screens