Sectionale garagepoort

De familie Coens ontdekte de vele voordelen van een sectionale garagepoort van Winsol.

Familie Coens aan het woord

Onze garagepoort was dringend aan vervanging toe. De keuze waar ze aan te kopen was redelijk vlug gemaakt. Mijn zoon had reeds een garagepoort van Winsol en was tevreden van de kwaliteit en de service.

Winsol in Knokke

Wij hebben de Winsol showroom in Knokke bezocht om er de laatste systemen en de nieuwste technieken te ontdekken. We waren vooral enthousiast over de goede isolatie, de paneeldikte en de luchtdichte afsluiting van de garagepoort. Onze garage is nu veel beter geïsoleerd dan vroeger waardoor onze energiekosten gedaald zijn en de garage ook aangenamer is om te komen.

Het kleur van een garagepoort

Winsol biedt verschillende types panelen aan waaronder het “Stucco Vlak” paneel dat onze voorkeur droeg. De kleur was eigenlijk snel beslist. De stijl van ons huis is half modern, half klassiek, de muren zijn wit geverfd en het dak is donker. Vandaar dat we kozen voor de donkere RAL kleur 9005 wat een mooi effect gaf bij onze witte gevel.

De bediening van een garagepoort

We kozen voor een motor die snel en geruisloos werkt. Om de sectionaalpoort te bedienen opteerden we voor een codeklavier en een afstandsbediening. Het codeklavier is vooral gemakkelijk als we bijvoorbeeld gaan fietsen, dan hoeven we de afstandsbediening niet bij te houden. Het contact met Winsol is ontzettend vlot verlopen. Ook over de plaatsing hebben we niets dan lof, alles was op 1 dag netjes afgehandeld.

Sectionale poorten
Diensten en advies: 

Deze Winsol producten werden gebruikt: Sectionale garagepoort

Bestanden

Er zijn geen publieke documenten beschikbaar voor deze realisatie.

Maatwerk

Je woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?