Winsol garagepoort
Winsol wave

Sectionale garagepoort

Een sectionale garagepoort die perfect past bij de ramen en deuren? Geen probleem bij Winsol. Ontdek het in de foto's van deze realisatie!

We waren op zoek naar een nieuwe garagepoort en daarom zijn we langs geweest in de showroom. We waren bovendien zeer onder de indruk van het aluminium schrijnwerk en de vertegenwoordiger in de Winsol showroom. De kwaliteit en service is werkelijk uitstekend.

Familie Vanthuyne

Vrijblijvende offerte

In het verleden hebben we altijd al met Winsol gewerkt. Mijn ouders hebben zelf nog realisaties van Winsol staan. We wilden een nieuwe garagepoort en daarom zijn we langs geweest in de showroom. We waren meteen onder de indruk van het aluminium schrijnwerk en we hebben meteen ook een vrijblijvende offerte gevraagd voor onze ramen en deuren.

Waardevol advies

We vinden aluminium het mooist door zijn elegant profiel. De vertegenwoordiger in de showroom gaf ons het advies dat PVC schrijnwerk beter isoleert, maar we zijn toch bij aluminium schrijnwerk gebleven. Voor de rest zijn we hem wel gevolgd omdat hij zo’n professionele indruk gaf. Bij al onze keuzes was zijn advies heel waardevol.

Vriendelijke techniekers

We waren zeer onder de indruk van de begeleiding van de Winsol vertegenwoordiger maar ook de installatie verliep vlekkeloos. De techniekers waren zeer vriendelijk en vertelden ons dat we altijd contact mochten opnemen met hen als we vragen of opmerkingen hadden.

We zijn heel tevreden over het resultaat en raden Winsol bij iedereen aan. De kwaliteit en service is werkelijk uitstekend.

Aluminium ramen
Winsol sectionaal garagepoort
Detailfoto aluminium ramen
Aluminium ramen en deuren
Raam in aluminium