Sectionale garagepoorten
Een zwarte sectionaalpoort
Sectionale poorten
Winsol wave

Sectionale garagepoort

Enkel renovaties bij Winsol? Nee hoor, je kan bij ons ook terecht voor je nieuwbouwproject. Zoals bijvoorbeeld deze realisatie met zwart aluminium schrijnwerk en garagepoorten.

We waren op zoek naar een leverancier die alles tijdig kon leveren. Bij Winsol was dit het geval. We houden van hedendaagse architectuur en contrasten daarom was het belangrijk dat we ons schrijnwerk en garagepoort in een dezelfde kleur naar keuze konden krijgen.

Familie Goethals

Op tijd

Toen we voor ons huis een leverancier aan het zoeken waren, hebben we Winsol aangeschreven. Winsol was trouwens ook een leverancier van een project op mijn werk en hoorde overal positieve reacties. Andere leveranciers lieten heel lang op de offerte wachten en boden weinig ondersteuning. Winsol was de enige die snel reageerde en op tijd de offerte bezorgde. Hierdoor was de keuze snel gemaakt.

Elegant aluminium schrijnwerk

Om esthetische redenen verkozen we aluminum schrijnwerk boven PVC schrijnwerk. Hoewel ik er van bewust ben dat PVC iets beter isoleert, wilden we toch de strakheid die aluminium brengt.

We houden van contrasten en hedendaagse architectuur. Daarom leende de witte gevelbepleistering zich de ideale gelegenheid om te werken met zwart schrijnwerk en garagepoort.

Uitstekende offertefase

De offertefase was uitstekend. De leveringstermijn werd perfect gerespecteerd. Bij de levering was de geleverde voordeur lichtjes beschadigd maar deze werd zonder problemen vervangen. We zijn zeker tevreden over Winsol. Het schrijnwerk en de sectionale garagepoort passen perfect bij onze woning en zijn duidelijk van goede kwaliteit.

Huis met sectionale garagepoorten
Zwarte sectionaalpoort
Wit huis met zwarte sectionaalpoorten
Sectionaalpoorten op maat
Automatische garagepoort