Onder een Squaro knikarmscherm
Knikarmscherm vanuit de lucht
Zonweringdoek van een zonnescherm
Winsol wave

Squaro zonnescherm

Wil je meer foto's zien van het Squaro zonnescherm? Ontdek deze mooie realisatie bij de familie Gerom.

Mijn vrouw en ik besloten om ons oud manueel zonnescherm te vervangen. Daarbovenop werd het manueel bedienen voor onze leeftijd wel wat zwaar. Daarom hebben we beslist om het zonnescherm Squaro te kopen met elektronische bediening. De samenwerking met Winsol is heel goed verlopen. We kregen duidelijk advies en de plaatsing is vlekkeloos gebeurd.

Familie Gerom

Belgische top kwaliteit

Wij kennen Winsol al heel lang. Vroeger anodiseerden wij aluminium voor Winsol. We wisten dat zij Belgische top kwaliteit leveren en klanten goed assisteren. Daarom besloten wij om langs te gaan bij het Winsol verkooppunt te Dilbeek.

Wild enthousiast

We hadden een oud manueel zonnescherm met een versleten zonnedoek. Aanvankelijk gingen we naar het filiaal om ons te informeren over het vervangen van ons doek. Toen ik het zonnedoek uit de designcollectie zag, was ik meteen wild enthousiast. Ik wou geen ander doek dan de Hypnose. Ik was op slag verliefd.

Squaro zonnescherm

We waren heel tevreden over ons vorige zonnescherm maar nu we al iets ouder zijn, wordt het manueel inrollen van het zonnescherm toch wel wat zwaar. Daarom hebben we een nieuwe Squaro zonnescherm gekocht met elektronische bediening en het Hypnose zonnedoek.

Cassette van een Squaro zonnescherm