Winsol wave

Aluminium ramen en deuren

Familie Decoutere koos bij de renovatie van hun woning voor Winsol aluminium ramen en deuren. Ontdek het resultaat!

De Winsol aluminium ramen en deuren zijn superisolerend. Dankzij de gebrevetteerde isolatietechniek blijft de warmte lekker binnen. Rolluiken zorgen, naast een betere beveiliging, ook voor een ideale isolatie en dempen storend buitenlawaai.

Familie Decoutere

Helemaal op de hoogte

Tijdens onze zoektocht naar een fabrikant van ramen en deuren en rolluiken, raadde een vriend Winsol aan. Na een bezoek aan de showroom was ik helemaal overtuigd. Er werd ons uitgebreide informatie gegeven over de mogelijkheden, plaatsing en eigenschappen van de Winsol producten. Bovendien waren ze ook op vlak van wetgeving zeer goed op de hoogte. Beschikbare premies zijn een pluspunt voor elke verbouwer.

Bij de keuze van het type ramen en rolluiken was vooral de esthetiek een belangrijke factor. Hout en PVC schrijnwerk dragen niet onmiddellijk onze voorkeur weg. We kozen daarom voor aluminium schrijnwerk. Voor de kleur haalde mijn echtgenote inspiratie bij een vriendin.

Energiebewuste keuze

Energiebesparing heeft ook een grote rol gespeeld, vooral bij de keuze van de beglazing. We hebben uiteindelijk in samenspraak met de Winsol vertegenwoordiger gekozen voor een beglazing die beter is dan de huidige wetgeving.

Uitstekende begeleiding

Op basis van onze ervaringen raden we iedereen aan bij Winsol langs te gaan. Je wordt er uitstekend begeleid én hun ervaring en advies sluiten verkeerde keuzes uit.

Aluminium ramen
Aluminium deur
Huis met aluminium ramen en deuren
Aluminium ramen en rolluiken
Ramen en deuren in aluminium