Aanbouw terrasoverkapping
Terrasoverkapping lamellen
Winsol wave

Corradi terrasoverkapping

Een buitenruimte om ten volle in te leven. Alleen of met vrienden, voor een ontspannend moment of om er samen de dag door te brengen. Dat is wat u kan verwachten van de Winsol Corradi terrasoverkapping. De oplossingen die Winsol biedt zorgen voor een perfecte harmonie met de omgeving.

Familie Daemen

Uit de wind zitten

Ons terras staat aan de windzijde van ons huis. Het was dus belangrijk dat we een systeem lieten installeren die ons beschutting kon garanderen. Met die insteek schuimden we het internet af en kwamen bijna automatisch uit bij het Corradi-model ‘Helyos’ van Winsol.

Onze keuze werd verder bepaald door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen tegen een scherpe prijs en het gebruik van lamellen in de dakconstructie. Voeg daarbij nog de schuifdeuren en er was geen enkel ander design die ook maar in de buurt kwam van deze terrasoverkapping.

Elegantie en harmonie

De antracietkleurige afwerking kozen we omdat ons terras bestaat uit blauwsteen. Zo vormen ons terras en het elegant design van de Helyos terrasoverkapping een harmonieus geheel.

De samenwerking met Winsol verliep uiterst vlot. We hebben goed advies gekregen en het resultaat vinden we picobello! Als mensen ons vragen wat ons vooral is bijgebleven, is het wel het grote aanbod van Winsol. Zoveel keuze aan een zeer sterke prijs.

Detail foto van een Corradi terrasoverkapping
Terras zonwering van Corradi
Een Corradi terrasoverkapping met schuiframen

Bestanden

Er zijn geen publieke documenten beschikbaar voor deze realisatie.