Aluminium ramen en deuren

De eigenaars van deze woning wilden met kwalitatieve materialen werken. Lees hun ervaringen met Winsol en onze dealer Tibeflex uit Gent. 

Na het bestuderen van alle bestekken door de architect, kwam Winsol er als de beste uit.

Aluminium schrijnwerk

Bij de keuze voor een specifiek materiaal, waren we meteen gewonnen voor aluminium schrijnwerk in plaats van PVC of hout. We opteerden namelijk voor een afgewerkt en sterk product, mét strakke ‘look’.

Winsol in Gent

Tijdens een bezoek in de showroom, van Winsol dealer Tibeflex in Gent, konden we uitgebreid kennismaken met het aluminium schrijnwerk van Winsol (Allura+81). Wij waren overtuigd, dit materiaal voldeed aan onze eisen.

De keuze van het kleur

De kleur kiezen was iets moeilijker. De architect wou voor zwart schrijnwerk opteren, maar daar waren wij het niet mee eens. Kleur kiezen is niet makkelijk als je aan het bouwen bent want je weet nooit hoe het eindresultaat er zal uit zien. Gelukkig bood dealer Tibeflex ons extra ondersteuning. Op basis van hun ervaring en hun kleuradvies, kozen we dan uiteindelijk voor de kleur Antraciet.

Isollerend schrijnwerk van Winsol

Energiebesparing was voor ons een heel belangrijke factor. Zeker rekening houdend met de strengere normeringen bij het bouwen van een woning. Gelukkig konden we hiervoor rekenen op het schrijnwerk van Winsol want het Allura+81 systeem voldoet aan alle normen.

De service van Winsol dealer Tibeflex

Het was zeker geen gemakkelijk project, er zijn veel grote glaspartijen bij onze ramen, wat soms voor vreemde taferelen zorgde: op een zeker moment waren er 6 mannen nodig om een raam van maar liefst 300kg te kunnen plaatsen. Tibeflex kwam met een oplossing voor de dag. We zijn dan ook heel tevreden over de geleverde service en de degelijkheid van het aluminium schrijnwerk.

Een tip voor (ver)bouwers

Om onze getuigenis af te sluiten, willen we bij deze nog heel graag een tip aan toekomstige (ver)bouwers geven, namelijk: denk heel vroeg in het bouwproces aan schrijnwerk! Elke (ver)bouwer wil zijn huis zo snel mogelijk wind- en waterdicht hebben. En als je er te laat aan begint, kan dit problematisch zijn voor het tijdig leveren. Wij hebben zelf iets te laat geschakeld, waardoor we heel snel moesten beslissen. Gelukkig hebben wij dankzij de ondersteuning van Winsol dealer Tibeflex alles tijdig kunnen afwerken.”

Nieuwbouw met aluminium ramen en deuren
Diensten en advies: 

Deze Winsol producten werden gebruikt: Aluminium ramen en deuren (Allura+81)

Bestanden

Maatwerk

Je woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?