Een huis in Leuven met ramen
Ramen in een woning in Leuven
Ramen Leuven
Winsol wave

Ramen Leuven

Heb je interesse in nieuwe, op maat gemaakte aluminium ramen of pvc ramen? Dan ben je bij Winsol aan het juiste adres. pvc of aluminium hebben elk hun eigen voordelen. Ontdek hieronder welke dit zijn.

Pvc ramen Leuven

Ben je op zoek naar de warme uitstraling van houten ramen? Dan kunnen wij dit perfect na bootsen met pvc maar dan met alle voordelen die pvc ramen met zich meebrengen. Bv. Een hoge isolatiewaarde zowel op thermisch als akoestisch vlak.

Lees hier meer info over pvc ramen

Aluminium ramen Leuven

Bij het produceren van onze op maat gemaakte aluminium ramen gebruiken we steeds kwalitatieve materialen. Hierdoor kunnen wij duurzame producten met een lange levensduur aanbieden, die tegelijkertijd sterk, stevig maar ook lichter zijn dan pvc. Indien je grote glasoppervlakten hebt, dan kies je best voor de sterke draagkracht van een aluminium raamprofiel.

Meer info over onze aluminium ramen.

Kwaliteit van onze ramen

Het blijven optimaliseren van onze producten is belangrijk binnen Winsol. Hierdoor zijn we constant bezig met het zoeken naar nieuwe innovatie mogelijkheden zodat we steeds de beste producten kunnen aanbieden die een grotere meerwaarde betekenen voor jou. Bv. nieuwe technologieën om nog beter te isoleren.

1 totaal pakket

Winsol is een echte one stop shop. Maak je nooit meer zorgen over meerdere leveranciers, meerdere plaatsingstijden, kleuren, enz. Winsol biedt een totaal pakket aan die er voor zorgt dat je woning er als 1 perfect geheel uitziet want naast ramen bieden wij ook nog deuren, rolluiken, garagepoorten, zonwering, raamdecoratie en terrasoverkappingen aan.

Ramen in Leuven

Op zoek naar nieuwe ramen in Leuven? Dan ben je bij Winsol aan het juiste adres. Namelijk in de Naamsestraat 186 vind je onze Winsol showroom. Daar kan je terecht voor al je vragen rond ramen en al onze andere producten. In de showroom kun je al onze producten van dichtbij bekijken. Neem snel een kijkje op de pagina van onze showroom in Leuven voor alle contactinformatie.

Deuren in Leuven

Wil je naast ramen ook een nieuwe deur in Leuven? Dan ben je bij Winsol ook aan het goede adres. Wij zorgen dat jouw ramen en deuren er uniform uitzien en helpen je bij de keuze tussen aluminium deuren of pvc deuren.

Ramen in Leuven