Aluminium ramen met ingebouwde screens in Kortrijk
Gerenoveerde woning in Kortrijk met aluminium schuiframen
Pvc ramen met sierluiken in Kortrijk
Winsol wave

pvc ramen Kortrijk

Het grote voordeel van pvc ramen t.o.v. aluminium ramen is de isolatiewaarde. pvc heeft een sterkere thermische maar ook akoestische isolatiewaarde dan aluminium. Eerder op zoek naar het warm gevoel van een houten uitstraling? Geen probleem, we kunnen dit perfect nabootsen met pvc schrijnwerk maar met de voordelen van pvc ramen.

Lees meer over onze pvc ramen.

Aluminium ramen Kortrijk

Een modernere en esthetischere look verkrijg je door gebruik te maken van aluminium schrijnwerk. Aluminium is steviger, sterker maar ook lichter. Om onze aluminium ramen te vervaardigen, gebruiken we steeds kwalitatieve materialen die voor een langere levensduur zorgen. Dankzij de sterke eigenschappen van aluminium raamprofielen vormen grote glasoppervlakten geen enkel probleem.

Vind meer info over onze aluminium ramen.

Kwaliteit van onze ramen

De producten van Winsol worden in België geproduceerd. Hierdoor kan je de Belgische kwaliteit steeds terug vinden in onze producten. Dankzij een constant proces om onze producten te innoveren, bieden wij steeds de meest complete ramen aan met tal van voordelen die voortvloeien uit de veranderende technologieën.

1 totaal pakket

Maak je geen zorgen meer over meerdere leveranciers, kleuren, enz. Bij Winsol bieden we naast ramen ook nog rolluikengaragepoorten, deuren, zonwering en terrasoverkappingen aan. Dit maakt ons een one stop shop waar je je geen zorgen meer hoeft te maken over de rest. Wij zorgen er voor dat je woning de perfectie uitstraalt door er voor te zorgen dat alles er uit ziet als 1 geheel.

Ramen in Kortrijk

Nood aan nieuwe ramen en woon je in de buurt van Kortrijk? Dan kan je terecht bij onze showroom in Izegem. Hier is trouwens ook onze hoofdzetel gelegen. Kom de Winsol sfeer zelf eens opsnuiven of ontdek alle producten die uitgestalt staan in de showroom in Izegem. Alle contactinformatie vind je op de pagina van onze showroom. Ligt Izegem toch te ver? Neem een kijkje op onze interactieve kaart om jouw dichtstbijzijnde Winsol verkooppunt te vinden.

Deuren in Kortrijk

Heb je ook nieuwe deuren nodig? Dan kan je ook terecht bij Winsol. Ga langs in onze showroom in Izegem nabij Kortrijk. Daar zullen onze medewerkers je met veel plezier verder helpen bij de keuze tussen aluminium deuren of pvc deuren.

Ramen in Kortrijk