Landelijke villa in Antwerpen pvc ramen
IQON aluminium schuifraam in Antwerpen
Ramen Antwerpen
Winsol wave

Ramen Antwerpen

Geïnteresseerd in nieuwe pvc ramen of aluminium ramen? Ontdek snel de vele voordelen die deze materialen bieden op onze website of in een van onze verkooppunten.

Pvc ramen Antwerpen

Een van de grootste voordelen van pvc ramen t.o.v. aluminium ramen is een betere thermische isolatie waarde en akoestische isolatie waarde. Daarbovenop betaal je ook minder voor pvc dan aluminium. Met pvc schrijnwerk kan je perfect houten schrijnwerk nabootsen. Hierdoor kunnen wij het warme gevoel aanbieden met de voordelen van pvc ramen.

Lees meer over onze pvc ramen.

Aluminium ramen Antwerpen

Aluminium raamprofielen zijn heel sterk en stevig. Daarbovenop is aluminium ook héél licht. Het ziet er niet alleen esthetischer uit dan pvc maar dankzij het gebruik van de meest duurzame materialen zorgen wij er ook voor dat je heel lang kan genieten van een Winsol product. Indien je woning gebruik maakt van grote raampartijen, kies je ook beter voor aluminium ramen.

Vind meer info over onze aluminium ramen.

Kwaliteit van onze ramen

Onze ramen en alle andere producten worden steeds in België geproduceerd. Op die manier kunnen onze vakmensen echte Belgische kwaliteit garanderen. Dankzij een constante investering in research and development, bieden wij steeds de meest innovatieve producten aan vol met zaken die jouw levenskwaliteit verbeteren.

1 totaal pakket

Bij Winsol kan je niet enkel terecht voor ramen. Wij bieden ook deuren, zonwering, rolluiken, garagepoorten en terrasoverkappingen aan. Hierdoor kunnen wij steeds een totaal pakket aanbieden dat er voor zorgt dat je je geen zorgen meer moet maken om meerdere leveranciers en dus ook andere tijdstippen om alles te laten plaatsen, verschillende kleuren, enz. Winsol is een one-stop-shop die zorgt dat jouw woning er piekfijn uitziet.

Ramen Antwerpen

Als je op zoek bent naar ramen in Antwerpen dan ben je bij Winsol aan het goede adres. Naast ramen bieden wij ook nog andere producten aan. Kom gerust eens langs in onze showrooms of bij onze partners om de kwaliteit van dichtbij te bekijken. Wij hebben 2 showrooms inAmtwerpen (Aartselaar en in Ekeren) en 3 Premium Partners, namelijk Mattheeusen & zn in Essen, A.S.B.L in Lint en Stebo in Rijkevorsel. Alle andere contactgegevens kan je vinden bij de verkooppunten.

Deuren in Antwerpen

Wil je bij je ramen ook een passende deur in Antwerpen? Dat is geen enkel probleem voor Winsol. Wij zorgen voor uniformiteit tussen jouw ramen en deuren. Onze medewerkers helpen je ook graag bij de keuze tussen aluminium deuren of pvc deuren.

Ramen in Antwerpen