Landelijke woning met pvc ramen en deuren
Witte pvc ramen
Winsol wave

Pvc ramen

De keuze tussen aluminium of pvc ramen is niet altijd gemakkelijk. Beiden hebben t.o.v. elkaar voor- en nadelen waarbij aluminium uitblinkt in stevigheid en pvc ramen in isolatie. Ontdek hieronder de voordelen van Winsol pvc ramen.

Isolatiewaarde pvc ramen

Onze pvc ramen zijn uitgerust met de nieuwste isolatie technologieën. Met 3 dichtingen, een vijfkamerprofiel en uitstekende Uw-waarden blijft de warmte tijdens de winter binnenshuis en de koude buiten. Het omgekeerde geldt in de zomer waarbij de warmte buiten blijft en de frisheid binnen. Zo heb je met onze pvc ramen steeds de ideale temperatuur in huis.

Inbraakveiligheid pvc ramen

De pvc ramen van Winsol zijn veiliger dan ooit. Dankzij verschillende innovaties brengen wij steeds één van de veiligste producten op de markt. O.a. een massieve middenburg, inbraakwerend veiligheidsbeslag en haken op de deursloten zorgen voor de veiligheid. Daarenboven zijn de profielen maximaal versterkt en alle materialen zijn 100% UV-bestendig.

kleuren

Je kan gemakkelijk de geschikte kleur vinden voor je pvc ramen en deuren. Je hebt keuze uit de uitgebreide Winsol Colora kleurencollectie waarbij je zeker en vast een passende kleur vindt naar je smaak.

Maatwerk pvc ramen

Zoals ieder product bij Winsol zijn ook onze pvc ramen op maat gemaakt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over afmetingen en ruimte.

Milieuvriendelijk

Met de aankoop van PVC schrijnwerk draagt ook u uw steentje bij tot het milieu. Ons PVC schrijnwerk is namelijk uit 100% recycleerbaar materiaal gemaakt en dus milieuvriendelijk.

Alle voordelen op een rijtje

  • Veilig
  • Op maat gemaakt
  • Massieve middenburg 
  • Uitgebreid kleurenaanbod
  • Inbraakwerend veiligheidsbeslag
  • UItstekende thermische als akoestische isolatiewaarde

Bekijk ook onze aluminium ramen

Geen fan van pvc ramen? Misschien heb je liever aluminium ramen.

Bij het verzenden van dit formulier bevestig ik dat ik de voorwaarden heb gelezen.

Files
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg jpeg png pdf.