Keuken met grote aluminium ramen
Alu ramen
Steellook aluminium ramen binnenkant
Ramen in aluminium
Winsol wave

Aluminium ramen

Aluminium ramen kunnen rekenen op jarenlange ervaring binnen Winsol. Duurzaam hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium en hogere wanddikte zorgt voor een zeer stootvast en stevig aluminium profiel dat iedere weersomstandigheid doorstaat.

Isolerende waarde van aluminium ramen

Bij Winsol maken we gebruik van Allura+81 profielen. Deze elegant uitziende aluminium profielen behalen een enorm goede isolatiewaarden dankzij een vernuft labyrinth-isolatietechniek en ABS verbindingsstrips. Zo houd je steeds de koude in de winter buiten en de warmte in de zomer.

Waarom aluminium ramen?

Aluminium is door zijn samenstelling één van de betere bouwmaterialen. Het is zeer licht maar enorm sterk. Uiteraard hangt alles af van verschillende legeringen wat er dan ook weer voor zorgt dat aluminium geschikt is voor zeer veel toepassingen, waaronder aluminium ramen. Onder constante kwaliteitscontroles maakt Winsol alle ramen en deuren zelf.

Maatwerk

Zoals hierboven aangehaald, maakt Winsol alle producten zelf en op maat. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over afmetingen en bouwplannen. Wij maken het voor je zo gemakkelijk mogelijk. Maak je dus geen zorgen of onze aluminium ramen in je wonen passen, wij zorgen er voor.

Kleuren

Aluminium ramen en deuren zijn het gezicht van je woning. Daarom is het belangrijk dat alles mooi perfect past bij u gevel. Dankzij de verschillende kleuren combinaties hebben wij voor iedere woning en smaak het perfecte kleur in huis. Voor gratis advies kan je altijd bij ons terecht.

Alle voordelen op een rijtje

  • Veilig
  • Isolerend
  • Esthetisch
  • Uitgebreid kleurenaanbod
  • Sterk aluminium materiaal
  • Duurzaam met 15 jaar garantie
  • Totaal pakket en op maat gemaakt

Bekijk ook onze PVC ramen

Ben je eerder op zoek naar pvc schrijnwerk? Bij Winsol hebben we niet alleen aluminium ramen maar ook pvc ramen.

Aluminium ramen