aluminium ramen met voordeur
pvc ramen woning met rode baksteen
Moderne villa met witte aluminium ramen en voordeur
Winsol wave

Ramen

Ramen zijn onmisbaar in een woning en brengen heel wat voordelen met zich mee. Bij Winsol heb je de keuze tussen aluminium of pvc ramen. Dit zijn de twee meest voorkomende soorten ramen.

Ramen in pvc

PVC ramen hebben doorgaans een iets betere isolatiewaarde dan aluminium. Dit geldt zowel voor thermische isolatie als akoestische isolatie. PVC is ook iets goedkoper in vergelijking met aluminium. Bij Winsol bieden wij geen houten ramen aan maar we kunnen wel heel gemakkelijk hetzelfde warm gevoel nabootsen met ons pvc schrijnwerk. Zo krijg je de voordelen van pvc in een houtmotief.

Ramen in aluminium

Aluminium is een zeer lichte materie die tegelijkertijd enorm stevig en sterk is. Het heeft een meer esthetische en chiquere uitstraling dan pvc. Zowel het binnen als buiten profiel van onze aluminium ramen zijn gemaakt uit de meest duurzame materialen die zorgen voor een heel lange levensduur. Aluminium is door zijn stevigheid ook geschikt om grote raampartijen te dragen.

Kwaliteit van onze ramen

Winsol bestaat al 140 jaar en heeft heel wat ervaring bij het maken van ramen. Al onze producten zijn 100% Belgische makelij waarbij we steeds de meest kwalitatieve producten gebruiken. Jarenlange know-how zorgt ervoor dat wij ook altijd bezig zijn met de nieuwste materialen en innovatieve snufjes bij ramen.

1 totaal pakket

Winsol heeft een heel uitgebreid productaanbod waarbij wij alles maken die een woning nodig heeft. Rolluiken, ramen en deuren, garagepoorten, zonwering en terrasoverkappingen kan je bij ons kopen. Met Winsol hoef je je geen zorgen te maken over verschillende leveranciers met verschillende kleuren, levertijden, enz. Al onze producten zijn op elkaar afgestemd zodat wij van iedere woning één geheel kunnen maken. Een one-stop-shop om het jou gemakkelijker te maken.

Ramen