Projectleider Balustradeprojecten - Ardooie

 

Het wordt een zeldzaamheid, een op en top Belgisch bedrijf met meer dan 140 jaar op de teller. Een 400-tal medewerkers (arbeiders + bedienden) kunnen rekenen op een grote werkzekerheid. Dit alles vertaalt zich in een massa ervaring die via mentorship en opleidingen wordt overgedragen aan starters. Daarom is Winsol dan ook trendsetter binnen de productie van ramen, deuren, poorten, zonwering en balustrades.

Winsol is door haar verscheidenheid aan kwalitatieve producten en de inzet van haar gemotiveerd team een winstgevend bedrijf. De spreiding over heel het land en ook daar buiten, haar verscheidenheid aan functies binnen de productie, ondersteunende diensten en verkoop, maakt van Winsol een bedrijf waar je kan bouwen aan je toekomst, carrièreswitches kan maken over de verschillende disciplines heen en je kennis kan verruimen. En dit alles samen met toffe collega’s!

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het volledig verloop van jouw projecten, zodat je steeds het resultaat ziet van jouw inspanningen. Je bent ook het aanspreekpunt voor de klanten.

Als projectleider zijn er heel wat uitdagingen voor jou:

 • Als projectleider verzorg je de technische uitwerking van uw projecten.
 • Je start bij het verzamelen van alle technische informatie die nodig is om de balustrades te construeren en te plaatsen. 
 • Je onderhoudt hiertoe contacten met de bouwheren, architecten en je bent ook aanwezig op werfvergaderingen.
 • Je doet ook zelf de opmetingen ter plaatse.
 • Vanuit alle verzamelde gegevens ga je een productietekening opmaken en bereid je een plaatsingsdossier voor.
 • Het verloop van de productie en plaatsing volg je ook verder op, in nauw contact met leveranciers, onderaannemers en klanten.
 • Ten slotte bereid je de facturatie voor en ben je het aanspreekpunt bij eventuele problemen.

Wie zoeken wij:

 • Je genoot een opleiding als Industrieel Ingenieur Bouwkunde, of je bent als Bachelor gelijkwaardig door middel van een eerste ervaring binnen de bouw.
 • Ervaring als tekenaar of projectvoorbereider is een bijkomend pluspunt.
 • Op persoonlijk vlak typeer je zich door uw ondernemende, zelfstandige ingesteldheid en vertoon je een praktische inborst.
 • Je bent verder heel communicatief, contactvaardig en je kan geordend werken.
 • Kennis van MS Office, alsook van Tekla is een pluspunt.
 • Kennis van het Frans is een pluspunt, maar geen noodzakelijke vereiste.

Wat hebben wij te bieden:

 • Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar eerlijkheid, teamwork, resultaat- en klantgerichtheid bovenaan de Winsol-waarden staan.
 • Je krijgt een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in deze uitdagende functie, waar je de kans krijgt jezelf te ontwikkelen tot specialist.
 • Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket aangepast aan de functie, je ervaring en je potentieel.

Interesse?

Mail dan vandaag nog jouw cv en motivatie naar hr@winsol.eu met vermelding van functie.

 

Junior
Projectleider
Balustradeprojecten
Ardooie

Bekijk meer vacatures

Als Order Coördinator ben je verantwoordelijk voor de tijdige verwerking van de verschillende dossiers op technisch en administratief vlak, ter voorbereiding van de productie. Je bent de betrouwbare link tussen de projectcel en de productie-afdeling buitenschrijnwerk

 

Orderverwerker
Productievoorbereider
Technisch administratief
Izegem

Ben jij een durver? Ben jij die zelfstandige, ambitieuze persoon die wil scoren en groeien? Dan ben jij onze toekomstige topverkoper!

Particuliere verkoper
Zonwering
Terrasoverkappingen
Antwerpen

Als Verantwoordelijke Plaatsing zorg je ervoor dat alle installaties van Winsol zonweringen en schrijnwerk vlot en veilig verlopen, binnen de voorziene timings van de planning, en dit voor het B2C segment.
Je streeft hierbij onberispelijke kwaliteit na zonder de rentabiliteit uit het oog te verliezen.  Je voert ook de onderhandelingen met de onderaannemers en doet de nodige aanwervingen voor de vaste ploegen.
Dit alles met het oog op de grootste klanttevredenheid en -waardering.

Verantwoordelijke
Management
B2C