Kleurrijke garagepoorten in Gent
Een garagepoort in Gent
Winsol wave

Garagepoorten Gent

Hieronder vind je meer informatie over onze inbraakveilige en isolerende garagepoorten. We bieden verschillende types en automatisatie opties aan. Mocht je meer informatie wensen dan kan je steeds bij een verkooppunt terecht of neem rechtstreeks contact met ons op. 

Inbraakveilig attest

Winsol onderwerpt alle garagepoorten aan inbraaktests. Hierdoor garanderen wij de veiligheid van onze poorten. Ons streefdoel is de veiligste producten op de markt te brengen zodat je je geen zorgen hoeft te maken om inbrekers. Bij onze garagepoorten bieden wij een RC2 inbraakveiligheid attest aan omdat onze producten alle testen met glans doorstaan.

Kleurkwaliteit garagepoort in Gent

Kleurkwaliteit

Van een garagepoort wordt verwacht dat hij weer en wind kan doorstaan. Het is belangrijk om kwalitatieve lakverf te gebruiken om geen kleurkwaliteit te verliezen wanneer de garagepoort wordt blootgesteld aan de zon. Daarom gebruiken we verf uit onze eigen lakkerij waardoor de kleur zo lang mogelijk behouden wordt.

Hoog isolerende garagepoorten

Ook de isolerende waarde van garagepoorten is belangrijk want energierekeningen zijn al hoog genoeg. Een tijdje geleden lanceerden wij onze Isol-comfort garagepoort die 26% keer beter isoleert dan een gewone comfort poort. Een investering die je op lange termijn zeker terug wint.

Motortypes

Bij Winsol heb je de keuze uit 3 types poortmotoren. Dankzij de nieuwste elektronicatechnieken met microprocessor krijg je producten met een hoge kwaliteit en veiligheid. Hierdoor krijgen onze motoren ook een lange levensduur.

Automatische garagepoort Gent

Automatische garagepoort

Heb je gekozen voor een Somfy-motor dan kan je de poortbediening gemakkelijk integreren in een uniek domotica-concept. Je kan gebruik maken van de io homecontrol die je kan beheren met je smartphone, tablet of pc. Daarboven op kan je ook gebruik maken van een barswitch, een handige drukknop waarmee je de garagepoort gemakkelijk kan bedienen vanuit de auto.

Handige loopdeur

In je garagepoort kan er ook gemakkelijk een loopdeur geïntegreerd worden. Hierdoor kan je door je garagepoort lopen zonder dat je de hele poort moet openen. Heel handig indien je vaak binnen en buiten stapt of een deur nodig hebt naar een andere ruimte in je woning.

 

Vind gedetailleerde informatie over onze garagepoorten in onze brochure.

Loopdeur in Gent

Garagepoorten in Gent

Op zoek naar een geschikte garagepoort voor je woning? Bij Winsol heb je de keuze uit een sectionale garagepoort of sectionale schuifpoort. In Gent kan je terecht in onze showroom in Sint-Denijs-Westrem of bij onze Premium Partner Tibeflex in Gent. Spring gerust eens binnen om onze producten van dichtbij te bekijken.

Winsol in Gent

Naast garagepoorten kan je ook steeds terecht voor andere Winsol producten bij onze dealer Tibeflex of in onze showroom in Sint-Denijs-Westrem. Producten zoals ramen en deuren, zonwering, rolluiken, raamdecoratie, terrasoverkappingen.

Garagepoorten Gent