Kleurrijke garagepoorten Antwerpen
Een garagepoort in Antwerpen
Winsol wave

Garagepoorten Antwerpen

Bescherm je auto of persoonlijke spullen in je garage. Kies voor een Winsol garagepoort met een RC2 inbraakveiligheid attest. Laat je informeren in een van onze showrooms. Ontdek hier alvast enkele voordelen.

Inbraakveilig attest

De garagepoorten van Winsol worden onderworpen onder inbraaktests. Door dit de doen garanderen wij de veiligheid van al onze garagepoorten. Het doel is om de veiligste producten op de markt te brengen die je dag en nacht beschermen tegen inbrekers. Je krijgt een RC2 inbraakveiligheid attest bij onze garagepoorten omdat wij slagen op de inbraaktests.

Kleurkwaliteit garagepoort in Antwwerpen

Kleurkwaliteit

Een garagepoort wordt vaak blootgesteld aan moeder natuur. Zo moet een poort regen, wind maar ook de zon kunnen doorstaan. Om geen kleurkwaliteit te verliezen is het belangrijk dat er gewerkt wordt met kwalitatieve lakverf. Bij Winsol gebruiken we verf uit onze eigen lakkerij, waardoor de garagepoort zo lang mogelijk zijn kleur behoudt.

Hoog isolerende garagepoorten

Energierekeningen zijn al hoog genoeg. Kies daarom voor een garagepoort van Winsol. Een tijdje geleden lanceerden wij onze Isol-comfort garagepoort. Deze isoleert 26% keer beter dan een gewone comfort poort. Deze investering win je op lange termijn terug.

Motortypes

Onze motoren krijgen een lange levensduur dankzij de nieuwste elektronicatechnieken en microprocessor. Je hebt de keuze uit 3 hoog kwalitatieve en uiterst veilige soorten poortmoren.

Automatische garagepoort Antwerpen

Automatische garagepoort

Poortbediening via een Somfy-motor integreer je gemakkelijk in een uniek domotica-concept. Je beheert via io homecontrol je garagepoort via smartphone, pc of tablet. Ook kun je een carswitch gebruiken. Dit is een drukknop waarbij je je poort bedient vanuit je auto.

Handige loopdeur

Loop je vaak je garagepoort in en uit? Dan gebruik je best een loopdeur. Zo hoef je je garagepoort niet constant te openen en toe te doen.

Vind gedetailleerde informatie over onze garagepoorten in onze brochure.

Loopdeur in Antwerpen

Garagepoorten in Antwerpen

Bij Winsol kan je kiezen tussen een sectionale garagepoort of een sectionale schuifpoort. Indien je meer informatie wenst of als je onze producten eens van dichtbij wilt bekijken, dan ben je altijd welkom in onze showrooms in Stad Antwerpen en in Ekeren of bij een van onze 3 Premium Partners: Mattheeusen & zn in Essen, A.S.B.L in Lint en Stebo in Rijkevorsel.

Winsol in Antwerpen

Benieuwd om de kwaliteit van onze producten in het echt te ervaren? Spring zeker ook binnen bij een dealer of een showroom in Antwerpen voor onze zonwering, rolluikenterrasoverkappingen, ramen en deuren.

Garagepoorten Antwerpen